Dolar

32,2470

Euro

34,7928

Altın

2.438,39

Bist

10.268,58

Nintendo, Yeni Super Mario filmi geleceğini açıkladı

Süper Mario'nun yapımcısı olan Nintendo, 2022 yılında vizyona girmesi beklenen yeni bir Super Mario filmi üstünde çalıştıklarını duyurdu.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-16 15:52:28

Nintendo, Yeni Super Mario filmi geleceğini açıkladı

Özellikle eski zamanların eğlenceli oyun Super Mario, birçok oyunseverin gönlünde ayrı bir yere sahip. Özellikle canavarlardan kaçmak ve farklı haritalarda geçilmesi istenen zorluklar, oyunculara o dönem büyük heyecan yaratmıştı. Eski bateri, konsol oyunu olarak bildiğimiz Super Mario. Artık yeni bir ile tekrardan beyazperdeye geliyor. Oyunun yapımcısı olan şirket Nintendo, 2022 yılında vizyona girmesi planlanan yeni bir Super Mario filmi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. 

Şu an için bildiğimiz tek şey, Nintendo'nun filmin senaryosu için Miyamoto, yapımı için de Illumination Entertainment ile birlikte çalıştığı. Filmin oyuncu kadrosu, karakter çizimleri ya da hikaye hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Yine de Nintendo'nun projenin ‘sorunsuz' bir şekilde ilerlediğini söylediğini aktaralım.

ab1dd44748ed7989644c57b7868ff528

Yeni film hakkında edinilen bilgilere göre, film hem bilgisayar ortamında hemde gerçek aktörlerin var olduğu karma bir yapım olarak karşımıza gelecek. Bu sayede filmdeki olan gerçeklik yapay zeka ile buluşarak daha keyifli bir film deneyimi sunacak. Filmin Illumination Entertainment tarafından geliştiriliyor olması birçok kullanıcı tarafından sevinç ile karşılandı. Zira llumination, dünya çapında büyük beğeni toplayan Minyonlar (Minions) filmlerinin de arkasındaki şirket konumunda.  

Illumination'ın kurucusu Chris Meledandri, Super Mario filmi ilgili yaptığı açıklamada, “Uyarlamanın ilk seferde başarılı olmamasını seviyorum. Başarısız bir filmin yeniden uyarlamasını yapmak, başarılı bir filmin yeniden uyarlamasını yapmaktan daha heyecan verici. ifadelerini kullandı. 

Haber Ara