Dolar

32,3575

Euro

34,6835

Altın

2.386,15

Bist

10.182,59

Netanyahu'ya ikinci şok! Oğlunun ardından eşinin de ses kayıtları yayınlandı!

İsrail Başbakanı Benyamin (Bibi) Netanyahu oğlu Yair'in ardından eşi Sara'nın ses kayıtlarının yayımlanmasının şokunu yaşıyor.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-29 14:50:05

Netanyahu'ya ikinci şok! Oğlunun ardından eşinin de ses kayıtları yayınlandı!

Yair Netanyahu'nun bir gece kulübü çıkışındaki ses kayıtları babasının 20 milyar dolarlık bir doğal gaz anlaşmasında yolsuzluk yaptığına işaret etmişti. Bu kez Sara Netanyahu'nun hakkındaki bir köşe yazısında psikolog olduğundan söz edilmediği gerkeçesiyle 'avaz avaz' bağırdığı duyuluyor.

"NETANYAHU: SİZ HİÇ SESİNİZİ YÜKSELTMİYOR MUSUNUZ?

Bunun üzerine Facebook sayfasından bir video yayımlayan Netanyahu, eşinin 2009 tarihli ses kayıtlarını alay konusu yapan İsrail medyası ve kamuoyuna tepki gösterdi. Eşinin sinir krizi geçirircesine bağırmasına ilişkin "Kayıtta ne var ki? Sara gizlice kaydedilmiş bir sohbet sırasında kızgınlıkla sesini yükseltiyor. Size sormak istiyorum, son 9 yılda hiçbiriniz mi kızgınlıkla sesini yükseltmedi? Belki bazı gazeteciler seslerini yükseltmiştir. Hepinizin sesinin yükseldiğinden eminim" dedi.

NETANYAHU'DAN İSRAİL BASININA 'MAHREMİYET İHLALİ' SUÇLAMASI

İsrail Başbakanı, medyayı ailesinin özel hayatındaki mahremiyet hakkını ihlal etmekle suçladı. Medyanın kendisine ve ailesine karşı ayrımcılık uyguladığını, karalama kampanyası yürüttüğünü, üstelik bunu para ve şöhret uğruna yaptığını iddia eden sağcı lider ''Size sesleniyorum, bu kayıtları yapanlar, dağıtanlar ve yayımlayan çeşitli kanallar: Kendinizden utanın'' diye çıkıştı.

Netanyahu ''Beni iktidardan göndermek istiyorsanız, bunu seçim sandığında halledin. Ailemi rahat bırakın'' dedi.

'PSİ-KO-LOG'

Ses kaydında Sara Netanyahu köşe yazısına tepkisini dile getirirken Darfurlu mülteciler için aynı zamanda bir psikolog sıfatıyla yardım ettiğini, eğitimli bir kadın olduğunu söylüyor. Danışmanı yazının girişinde psikolog olduğundan söz edildiğini belirtse de Sara Natanyahu'nun aniden bağırarak psikolog sözünü hecelediği ve başbakan eşi olarak her gün kamu görevleri yapmak zorunda olduğunu söylediği duyuluyor.

İşte o konuşma:



OĞUL NEYANYAHU'NUN SES KAYDI İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYINIZ

823650

Haber Ara