Dolar

32,3355

Euro

35,1531

Altın

2.241,72

Bist

8.718,11

Murat Can Ünverdi: Sosyal Medyada Siber Güvenlik

Murat Can Ünverdi; siber güvenlik hakkında aklınızda bulunan tüm soru işaretlerini gidermek için en doğru adres olacak. Uzun senelerdir siber güvenlik alanında yapmış olduğu çalışmalar ile bu kategoride ne derece etkin olduğunu ispatlayan Ünverdi, şirketlerin ve sosyal medya hesaplarının güvenlik duvarının oluşturulmasında adeta bir marka! Şuana kadar almış olduğu projelerin portföyü incelendiği zaman hem müşteri memnuniyeti hem de sunulan siber güvenlik metotları ile fark yarattığı görülmektedir.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-24 14:40:06

Murat Can Ünverdi: Sosyal Medyada Siber Güvenlik

Siber güvenlik; son dönemlerde firmaların ve kişilerin reel hayatta aldığı güvenlik önlemleri kadar kritik bir yere sahiptir! Örneğin firmalar gerçekte aldıkları güvenlik önlemlerini siber sisteme yansıtmazlarsa uzun vadede büyük zararlar ile karşı karşıya kalabilirler. Ünverdi bu aşamada devreye giriyor ve firmanızın tüm siber güvenlik işlemlerini en seçkin şekilde şekillendiriyor.

Sosyal Medya Hesaplarınızı Geri Almak İçin Doğru Adres

Yeni Medya Şirketler Grubu Ceo'su olan Ünverdi sadece şirketler bazında değil aynı zamanda kişisel hesaplar bazında da hizmet vermeye devam etmektedir. Instagram ya da Twitter gibi sosyal medya platformlarında hesabınızın çalınması durumunda anında Ünverdi ile iletişime geçebilirisiniz. Bu sorunun çözüme kavuşturularak hesabınızın herhangi bir kişisel bilgi güvenlik açığı meydana gelmeden tarafınıza verilmesi için süreç başlatılacaktır. Hesabınızın tarafınıza verilmesinin sonrasında gerekli olan güvenlik önlemleri de alınır bu şekilde yeniden aynı tür bir güvenlik sorununun ve siber hırsızlığın meydana gelmesi engellenir!

Global Gelişmeler Yakından Takip Ediliyor!

Ünverdi ve firmasının sunmuş olduğu siber hizmetlerde global trendler yakından takip edilmektedir. Bu nedenle firmanızın ya da bireysel hesabınızın koruma altına alınması sürecinde en güncel metotların kullanılacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca sürece dair size harika bir bilgilendirme de yapılacaktır. Siber güvenlik projelerinde Ünverdi'nin firması projenin her bir adımında firma/hesap sahipleri ile birebir iletişim kurarak rapor vermektedir.

Siber Güvenlik Geleceğin Odak Noktası

Firmaların birçoğunun reelde gösterdiği performans kadar artık online dünyada da çaba sarf ettiği görülmektedir. Yapılan araştırmalara göre siber güvenlik alanında şimdiden alınan destek firmaların nitelikli biçimde büyümesi için bir fırsat sunmaktadır. Ünverdi ile iletişime geçerek firmanızın marka değerini artırabilir, kişisel bazda kullandığınız hesapların siber güvenlik önlemlerini artırabilirsiniz.

Instagram Hesabım : www.instagram.com/mcanunverdi

Kişisel Sitem :  www.canunverdi.com 

Şirket Sitemiz : www.ajansyenimedya.com

Haber Ara