Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Muhammad Al Saloussi kimdir? Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim ve nereli?

Şeyma Subaşı'nın çalkantılı yaşantısı takipçilerini meraklandırıyor. Özellikle İtalyan sevgilisi ile 1,5 yıllık ilişkisinin ardından adı anılan Muhammad Al Saloussi ve görkemli yaşantısı büyük ilgi gördü. Kendisinden önce arabası konuşulmaya başlanan Muhammad Al Saloussi'nin adını Şeyma Subaşı ilk olarak paylaşmasa da, ilerleyen süreçlerde sevgili olduklarını sevenlerine duyurdu. Peki ama Muhammad Al Saloussi kimdir? Muhammad Al Saloussi nereli ve ne iş yapıyor? İşte detaylar..

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-25 12:08:15

Muhammad Al Saloussi kimdir? Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim ve nereli?

Suudi Arabistanlı bir Şeyh'in oğlu olduğu bilinen Mohammed Al Saloussi'nin hayatı, Şeyma Subaşı ile yaşadığı ilişkinin ardından merak konusu oldu. Peki ama Muhammad Al Saloussi kimdir?

Muhammad Al Saloussi kimdir? 

Bundan önce Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan ile bir ilişkisi olan Muhammad Al Saloussi, yapımcılık ve DJ'lik ile ilgileniyor. Şeyma Subaşı'nın 1,5 yıllık İtalyan sevgilisi  DJ Guido Senia'dan sonra, Subaşı ile yeni bir ilişkiye yelken açtı. 

Şeyma Subaşı, partiye katılmadan önce Instagram hesabından lüks bir otomobili çekip takipçileriyle paylaştı. Subaşı'nın bindiği aracın Mohammed Al Saloussi'ye ait olduğu öne sürüldü. Ardından yeni bir fotograf paylaşarak sevgilisinin Muhammad Al Saloussi olduğunu açıkladı.

Haber Ara