Dolar

32,4726

Euro

34,8402

Altın

2.451,54

Bist

9.867,11

Moskova'da rehine krizi!

Rusya'nın başkenti Moskova'da rehine krizi yaşandı. Bankaya girerek içeridekileri rehin alan saldırganın gözaltına alındığı duyuruldu.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-23 15:57:43

Moskova'da rehine krizi!

Moskova Emniyet Müdürlüğü'nden bir kaynak, bugün öğle saatlerinde Sputnik'e, kent merkezinde bulunan bir bankada çalışanların rehin alındığına ilişkin olarak istihbarat aldıklarını söyledi. Verilen adreste, Alfa-Bank şubesinin bulunduğu belirlendi.

Polisin olay yerine gittiğini belirten kaynak, daha sonra saldırganla görüşme başlatıldığını ifade etti. Bankada rehin tutulan kişi sayısının 6 olduğu ileri sürülürken, Alfa-Bank içeride hiçbir çalışanının olmadığını duyurdu.

Bu sırada saldırganın bankayı havaya uçurmakla tehdit ettiği iddia edildi. Güvenlik çemberine alınan olay yeri yakınlarındaki tüm cadde ve sokaklar trafiğe kapatıldı.

Yürütülen çalışmalar sonucu ​polis, saat 15:15 sularında saldırganın gözaltına alındığını duyurdu. Moskova polisinden bir kaynak, sanığın sorgusunun başladığını bildirdi.

'OLAYDA KİMSE ETKİLENMEDİ'​

Alfa-Bank'tan konuya ilişkin olarak yapılan bir diğer açıklamada, olayda içeride bulunan kimsenin etkilenmediği kaydedildi.

Haber Ara