Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Malatya'da sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Malatya'da okullar açıldı mı?

Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan 'Hafta sonu kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken, yüksek ve çok yüksek illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek.' dedi. Peki Malatya'da hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Malatya'da sokağa çıkma yasağı var mı? Malatya'da okullar açıldı mı? Malatya'da yüz yüze eğitim başladı mı?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-02 08:41:38

Malatya'da sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Malatya'da okullar açıldı mı?

Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan "Hafta sonu kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken, yüksek ve çok yüksek illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek." dedi. Peki Malatya'da hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Malatya'da sokağa çıkma yasağı var mı? Malatya'da okullar açıldı mı? Malatya'da yüz yüze eğitim başladı mı? 

Malatya'da sokağa çıkma yasağı kalktı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan KAbine Toplantısı sonası yaptığı açıklamada "Hafta sonu kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken, yüksek ve çok yüksek illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek. Akşam 21 ile sabah 5 arasındaki sokağa çıkma yasağı sürecek." dedi. Malatya'da sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Malatya'da okullar açıldı mı? Malatya Orta Riskli iller grubunda yer alıyor. Yani hafta sonu cumarrtesi sokağa çıkma yasağı kaldırıldı. Pazar günü ise sokağa çıkma yasağı devam ediyor.

Malatya'da okullar açıldı mı?

2 Mart Salı günü itibariyle tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8 ve 12. sınıflarda ülke genelinde yüz yüze eğitim başlanılacaktır. Düşük ve orta riskli olarak tanımlanan illerde tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, ortaokullarda ve liselerde yüz yüze eğitim gerçekleştirilecektir. Malatya'nın orta riskli iller kategorisde olduğunu bir kez daha hatırlatalım.

Düşük Risk Grubunda Yer Alan İller

Ağrı, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Iğdır, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Uşak, Van.

Orta Risk Grubunda Yer Alan İller

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Bartın, Bayburt, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Malatya, Manisa, Nevşehir, Sivas, Tunceli, Yozgat. 

Yüksek Risk Grubunda Yer Alan İller

Antalya, Ardahan, Artvin, Bilecik, Bolu, Çanakkale, Düzce, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak. 

Çok Yüksek Risk Grubunda Yer Alan İller

Adıyaman, Aksaray, Amasya, Balıkesir, Burdur, Edirne, Giresun, Gümüşhane, Konya, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon.

Haber Ara