Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-17 23:19:47

Maçın ardından
Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, PTT 1. Lig'de 3-2 kazandıkları Samsunspor maçına ilişkin, "Berabere bitse çok üzüleceğim bir sonuç olacaktı ama futbolcularımın 3 puanı hak ettikleri için de çok mutluyum" dedi.

Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, iyi bir maç çıkardıklarını söyledi.

Futbolcularının kazanmak adına ne gerekiyorsa yaptıklarını belirten Kalpar, "Rakip 2-2'yi yakaladıktan sonra bizim için 3. golü bulmak çok önemliydi ve gerçekten de galibiyeti hak ettik. Berabere bitse çok üzüleceğim bir sonuç olacaktı ama futbolcularımın 3 puanı hak ettikleri için de çok mutluyum" diye konuştu.

Alanyaspor'un puanını bu galibiyetle 9'a çıkardığını belirten Kalpar, Samsunspor'un da Alanya'ya lider geldiğini hatırlattı. Lider takımdan 3 puan almanın önemine değinen Kalpar, "Samsunspor iyi bir takım, bunu kabul etmek gerekir. Biz de alt sıralardan kurtulmak adına 'bu maçı nasıl kazanırız', onu hesaplamıştık. Oyuncularım kazanma arzularını en iyi şekilde sahaya yansıttılar" ifadelerini kullandı.

Basit 2 gol yiyerek maçı zora soktuklarını dile getiren Hüseyin Kalpar, gol yememe üzerine de önümüzdeki günlerde çalışacaklarını vurguladı.

Alanyaspor ile bu sezon ilk maçına çıktığını ifade eden Kalpar, ilk maçta galip gelmek adına sahada mücadele eden oyuncularına teşekkür etti.

- Samsunspor cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise kaliteli goller atmalarına rağmen çok basit goller yediklerini söyledi.

Yedikleri basit gollerin kendisini üzdüğünü belirten Özat, "Deplasmanda 2 gol atıyorsunuz ve 3 gol yiyorsunuz. İnanılır gibi değil, 3'ü de duran top" ifadelerini kullandı.

Duran topların da oyunun bir parçası olduğunu anlatan Özat, "Kendilerinin dokunulmaz olduklarını hissedenler var, ben onlara dokunacağım, merak etmesinler. Sahada bu formayı sonuna kadar ıslatmayanlar, formanın hakkını vermeyenler değil sahada yer almak, antrenmanlarda bile yer almayacak" şeklinde konuştu.

Haber Ara