Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Kuruluş Osman 45. bölüm yayınlanmayacak mı? 45. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kuruluş Osman 45. bölüm yayınlanmayacak mı? ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Yapılan bilgilendirmeye göre Kuruluş Osman 45. bölüm 10 Şubat Çarşamba günü yayınlanmayacak. Kuruluş Osman 45. bölüm ne zaman yayınlanacak? Dizi bir hafta pas geçecek ve 45. bölümü 17 Şubat'ta ekranlara gelecek. Kuruluş Osman 45. bölüm iptal mi edildi? Kuruluş Osman 45. bölüm ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası nedeniyle ATV'de Kuruluş Osman 45. bölüm ertelendi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-03 10:41:20

Kuruluş Osman 45. bölüm yayınlanmayacak mı? 45. bölüm  ne zaman yayınlanacak?

Kuruluş Osman milyonlarca kişi ekran başına kilitledi. Dizi hayranları bir sonraki bölümü iple çekiyor. Ancak dizinin 45. bölümünü bekleyenlere kötü haber geldi... 

Kuruluş Osman 45. bölüm yayınlanmayacak mı? ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Yapılan bilgilendirmeye göre Kuruluş Osman 45. bölüm 10 Şubat Çarşamba günü yayınlanmayacak. Kuruluş Osman 45. bölüm  ne zaman yayınlanacak? Dizi bir hafta pas geçecek ve 45. bölümü 17 Şubat'ta ekranlara gelecek. Kuruluş Osman 45. bölüm iptal mi edildi? Kuruluş Osman 45. bölüm ne zaman?  Ziraat Türkiye Kupası nedeniyle ATV'de Kuruluş Osman 45. bölüm ertelendi.

KURULUŞ OSMAN 45. BÖLÜM YAYINLANMAYACAK MI?

10 Şubat çarşamba günü Kuruluş Osman dizisi yayınlanmayacak mı? Kuruluş Osman hayranlarına kötü haber. Dizi10 Şubat çarşamba günü yayınlanmayacak. Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle Kuruluş Osman dizisi bir hafta ekranlardan uzak kalacak. 

KURULUŞ OSMAN 45. BÖLÜM  NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kuruluş Ozman dizisi 45. bölüm 10 Şubat çarşamba gününü pas geçecek. Dizi bir hafta sonra yani 17 Şubat Çarşamba günü ekranlara gelecek. 

 

KURULUŞ OSMAN'IN KONUSU NE?

Ağabeyinin yokluğunda Kayı Obası'nı idare eden Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos'u ziyarete gider. Maksadı Ertuğrul Bey'in kurduğu ilişkiler çerçevesince bir ticaret ve güvenlik anlaşması yapmaktır. Ancak Kayıları burada bekleyen tek şey Yorgopolos'un dostluğu değildir. Tekfurun, Türklerle kurduğu yakın ilişkiden rahatsız olan ezoterik bir yapılanma, kanlı bir operasyon için düğmeye basar. Amcası Dündar Bey'in yanında kaleye giden Osman, göstermiş olduğu kahramanlık ile bütün planları bozar. Yaşananlar Kayı'nın gözü kara yiğidi Osman için gizli bağlantılarla dolu tehlikeli bir maceranın başlangıcıdır.

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dönemin obaları, otağları, şehirleri ve mekanlarını hissettiren Kuruluş Osman'ın çekimleri Beykoz'a bağlı Riva'da gerçekleştiriliyor. Dizide kullanılan atlar için de arazinin bir bölümü ayrılmış. Burada eğitmenler eşliğinde atlar doğal ortamlarına uygun olarak yetiştiriliyor.

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSU

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi yıldız oyuncu kadrosuna sahip. İşte Kuruluş Osman dizisi oyuncu kadrosu:

Burak Özçivit

Nurettin Sönmez

Ragıp Savaş

Emre Basalak

Özge Törer

Buse Arslan Akdeniz

Açelya Özcan

Yiğit Uçan

Burak Çelik

Çağrı Şensoy

Celal Al

Tolga Akkaya

Atilla Güzel

Yeşim Ceren Bozoğlu

Erkan Avcı

Seçkin Özdemir

Ahmet Yenilmez

Cüneyt Arkın

Tamer Yiğit

Seray Kaya

Emin Gürsoy

Kanbolat Görkem Arslan

Haber Ara