Dolar

32,4812

Euro

34,7667

Altın

2.442,86

Bist

9.939,31

Koronavirüs, Bisiklet Yarışlarını da vurdu.

İtalya’da koronavirüs vakalarının artış göstermesi, Milan-San Remo ve Tirreno-Adriatico’nun da bulunduğu önemli bisiklet yarışlarının iptalini gündeme getirdi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-02-26 00:18:47

Koronavirüs, Bisiklet Yarışlarını da vurdu.

İtalya'da korona virüsü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 11'e, vaka sayısının 322'ye yükseldiği bildirildi. İtalya'da yetkililer, korona virüs konusunda önlem alınması için harekete geçti. Bu kapsamda Lombardiya ve Veneto bölgelerindeki tüm sportif etkinliklerin askıya alındığı belirtildi.

Mart ayında düzenlenecek Strade Bianche ve Tirreno-Adriatico, şu an için virüsten etkilenen bölgelerin dışında kalırken en büyük endişe ise Lombardiya bölgesinden başlayan ve 21 Mart'ta yapılması planlanan Milan-San Remo için duyuluyor. Henüz üç haftadan uzun bir süre olmasına rağmen bir B planı olmaması sebebiyle yarışın iptali konusunda endişe duyan yetkililer, “Salgının yayılması konusunda endişeliyiz, İtalya'daki durum gerçekten ciddi” dedi.

Milan-San Remo'nun yanı sıra Giro d'Italia için de endişe duyduklarını belirten organizasyon yetkilileri, Mayıs ayında başlayacak olması nedeniyle süre anlamında biraz daha kontrol sahibi olacakları için daha az endişeliler, ancak yine de açıkça risklerin olduğunu da vurguladılar.

Haber Ara