Dolar

32,3373

Euro

35,1815

Altın

2.246,81

Bist

8.718,11

Kenan Işık kimdir? Sağlık durumu nasıl?

Uzun süredir hastanede yoğun bakımda yatan Kenan Işık'ın sağlık durumu ile ilgili kafa karışıklığı devam ediyor. Peki Kenan Işık kimdir? Sağlık durumu nasıl? Ayağa kalktı mı? tüm bu soruların cevabı haberimizde...

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-09-05 10:26:00

Kenan Işık kimdir? Sağlık durumu nasıl?

Ünlü sunucu Kenan Işık, uzun süredir hastanede yoğun bakımda kalıyordu. Dün yapılan açıklamalarda Kenan Işık'ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve yoğun bakımdan çıktığı belirtilmişti. Peki Kenan Işık'ın son durumu ne? 

KENAN IŞIK KİMDİR?

Kim 500 Milyar İster programı ile tanıdığımız ünlü oyuncu, tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık'ın sunduğu programın ismi "Kim Milyoner Olmak İster" şeklinde değişmişti. Tam adı Yusuf Kenan Işık olan ünlü sunucu 1947 yılında Malatya'da dünyaya geldi. 

Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğu olan Kenan Işık orta okul öğrenimi gerçekleştiği dönemde Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamış, lise öğrenimini gerçekleştirdiği Ankara'da okurken ise Meydan Sahnesi'ne girmiştir.

Daha sonra üniversite eğitimi için Ankara'ya gelen Işık, Gazi Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Kenan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı olmuştur. Işık ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapmıştır.

1974 yılında Köşe yazarlığı sırasıyla Resmî Gazete (1973-1995), Yeni Yüzyıl (1995-1998), tekrar Resmî Gazete (1998-2000), Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde çalıştı. Televizyon ekranlarında başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı "Dadı" adlı dizisinde rol almıştır. 

Star Ana Haber sunuculuğu da yapan sanatçı ayrıca Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının sunuculuğunu yapmış, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğuna sağlık sorunlarından dolayı devam edememektedir. 

KENAN IŞIK HASTANEYE NEDEN KALDIRILDI?

21 Mart 2014 günü Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Işık, ameliyata alındı. Ameliyatın 4 saat sürdüğü, sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Spor sonrasında saunaya giren Işık'ın, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarptığı öğrenildi. Bu nedenle beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alındı.

SON DURUMU NE?

Yoğun bakımdaki tedavisi devam eden Kenan Işık hakkında iyileşti ve ayağa kalktı gibi haberler yapılmıştı. Yapılan haberlerin asılsız çıktığı ve ayakta görülen kişinin Kenan Işık'a çok benzeyen kardeşi olduğu ortaya çıktı. 

Haber Ara