Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

İstanbul'da araçlar suda mahsur kaldı, cip halatla çekildi

Şişli Taşkışla Tüneli girişinde yoğun yağış nedeniyle araçlar mahsur kaldı. Göle dönen caddede mahsur kalan sürücüler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-29 19:39:30

İstanbul'da araçlar suda mahsur kaldı, cip halatla çekildi


Kurtarma çalışmaları esnasında lüks bir cip ise kaldırıma çıkarak yolun diğer tarafına geçerken Okmeydanı'nda mahsur kalan bir cip ise halat yardımıyla kurtarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul'da akşam saatlerinde bastıran yoğun yağış ve fırtına kenti olumsuz etkiledi. Şişli Taşkışla Caddesi üzerindeki Taşkışla Tüneli girişi yoğun yağış nedeniyle göle döndü. Bazı araçlar ise suda mahsur kaldı. İhbar üzerine Beyoğlu İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler, kısa sürede olay yerine geldi. Ekiplerin çalışması sonrasında mahsur kalan araçlar halat bağlanarak çekildi.

LÜKS CİP KALDIRIMDAN YOLUN DİĞER TARAFINA GEÇTİ

Öte yandan itfaiye ekiplerinin çalışmaları sürdüğü esnada caddeye gelen lüks bir cip, kaldırıma çıkarak yolun diğer tarafına geçti. Kamyonlar ise göle dönen caddeden geçerek gitmeye devam etti. Ekiplerin kurtardığı sürücü, "Geldiğimde az su vardı. Bir anda bastırınca yolda mahsur kaldım. Ekipler kurtardı" dedi.

ALT GEÇİTTE MAHSUR KALAN CİP HALATLA ÇEKİLDİ

İstanbul'da akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur sonrasında alt geçitte mahsur kalan bir cip itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

İstanbul'da akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur sonrasında bazı alt geçitleri su bastı. Okmeydanı'nda sular altında kalan alt geçitte bir cip suda mahsur kaldı. Mahsur kalan araç itfaiye ekipleri tarafından halatla çekilerek kurtarıldı.

Haber Ara