Dolar

32,5140

Euro

34,9056

Altın

2.454,71

Bist

9.888,76

HORIZON INTERACTIVE AWARDS’dan toplam 9 ödül

Uluslararası bir yarışma olan Horizon İnteractive Awards’2019 yılında dünyanın dört bir yanından 18 ülkeden 800 katılımcı arasında düzenlenmiştir. Kazananlar bağımsız juri üyeleri tarafından seçilmektedir. Egegen Dijital Ajansı HORIZON INTERACTIVE AWARDS’DAN Toplam 9 Ödül kazanarak ülkemizi dijital sektörde de adını duyurmuştur.

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-02 10:05:48

HORIZON INTERACTIVE AWARDS’dan toplam 9 ödül

Dijital Ajans sektöründe 20 yılı aşkındır hizmet veren egegen ailesi her sene olduğu gibi bu sene de ödülleri topladı.Her yıl yüzlerce ajansın katıldığı yarışta onlarca kategoride bir çok tasarım arasından egegen projeleri ödüllere layık görüldü 2019 Yılının en iyi web tasarım ve reklamcılık ödülüne layık görülen 9 projesi ile Altın,Gümüş ve Bronz ödülleri kazanmaya hak kazandı.

Horizon İnteractive Awards'a hak kazanan projelerimiz ve kategorileri

DISTINGUISHED AGENCY 2019 - Egegen BRONZE-PROFESSİONAL SERVİCES - Ugm Web Site SİLVER - RESTAURANT / FOOD - Fide Web Site SİLVER - HEALT / HUMAN SERVİCES - Sanita Web Site GOLD - CONSUMER İNFORMATİON - Acaba Ne Pişirsek ? GOLD - CONSUMER İNFORMATİON - Alfemo Franchise Web Site GOLD - AGENCY( Ad,Digital,Creative) - Egegen Web Site GOLD - RESTAURANT / FOOD - Özsüt Web Site GOLD - CONSUMER İNFORMATİON - Volkan İtfaiye Web Site HORIZON INTERACTIVE AWARDS kazananlar nasıl seçiliyor ?

Bağımsız üyeler tarafından değerlendirilen siteler beş aşamalı kontrolden geçmektedir bu değerlendirmeler sonucunda aldığı puan seviyesinde Altın, Gümüş ve Bronz ödül verilmektedir.

egegen-web-tasarim-referanslari-2

Peki bu değerlendirmeler nedir ? UX/ Tasarım : Sayfanızın Kullanıcı deneyimine uygun olması ve yenilenebilir responsive olması Creative / Yaratıcılık : Benzersiz bir tasarıma sahip olması ve daha önce kullanılmamış tasarımlara sahip olması Teknik : Teknik olarak modern işlevsel ve en iyi en hızlı performansı gösterebilen ve geliştirilebilen alt yapıya sahip olması Mesaj : Ziyaretçilerle ve Müşterilerle sitenin iletişimde olması ve bu iletişimin hızlı ve kaliteli olması Etkinlik: Tasarladığınız sayfa hedef kitlenize ulaşıyor mu ? Ziyaretçi ya da Müşterileriniz size ulaşabiliyor olması

Bütün bu süreçleri başarılı bir şekilde geçen ve ülkemiz adına bizleri temsil eden egegen ailesine teşekkürü borç biliriz.

Haber Ara