Dolar

32,3498

Euro

35,1287

Altın

2.302,35

Bist

9.079,97

Hande Fırat'tan HDP'ye çok sert sözler!

CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, teröre karşı ortak bildiriye imza atmayan HDP'ye ağır sözlerle yüklenerek 'Neden HDP imza atmadı merak ediyorum. Açıklamıyorsan terörle aranda bağ var' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-12 12:30:22

Hande Fırat'tan HDP'ye çok sert sözler!

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Parametre programında İstanbul'da düzenlenen saldırı konuşuldu. Yaşanan olayla ilgili CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat'tan çok sert tepki geldi.

"GERÇEKTEN BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM"

AK Parti, CHP ve MHP'nin ortak bildirisini hatırlatan Fırat, "Neden HDP imza atmadı merak ediyorum. Gerçekten de bir açıklama bekliyorum. Açıklamıyorsan 'terörle aranda bağ var' duruşunda olduğun ortada" dedi.

"TERÖR ÖRGÜTÜ DİYEMEYEN ALÇAKTIR"

Terör örgütlerine dış güçlerden gelen desteklere dikkat çeken Fırat, "Parlamentosunda konuşturan, terör örgütü diyemeyen; insan, para ve silah trafiğine göz yuman ülkeler ve kişiler alçaktır" ifadesini kullandı.

"BİRİLERİNE GÖRE CİCİ TERÖRİST BUNLAR"

"Birilerine göre cici terörist bunlar" diyen Hande Fırat, sözlerini şöyle sürdürdü: "Terör örgütleri insan, silah ve para transferi ile ayakta kalıyor. Nereden oluyor bu transferler? Bilmiyor muyuz? Adı farklı olsa da kim destek veriyor. Paralar nerede toplanıyor? Daha dün sosyal medyada kim terörist diyemedi? Bu kadar açık ve net..."

Haber Ara