Dolar

32,5167

Euro

34,8858

Altın

2.451,84

Bist

9.885,26

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.Erdoğan'dan uçak gemisi müjdesiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Artık biz kendi uçak gem

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-18 16:57:57

Günün özeti
Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Erdoğan'dan uçak gemisi müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Artık biz kendi uçak gemimizi yapacak hale geleceğiz. Türkiye kendi uçak gemisine de sahip olacak. İnanırsanız, azmederseniz başarırsınız" dedi.

...

Yıldırım: Güçlü ülke güçlü orduyla mümkün

Başbakan Binali Yıldırım, "Güçlü ülke, güçlü orduyla mümkün. Ülkemizin bulunduğu konum itibarıyla güçlü olmaktan başka hiçbir çaresi yok" dedi.

...

Atış hazırlığındaki DAEŞ hedefleri vuruldu

Türkiye'ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen DAEŞ terör örgütüne ait 32 hedef, TSK tarafından yapılan Fırtına obüs atışları ve Koalisyon uçakları tarafından yapılan iki hava harekâtı sonucunda imha edildi.

...

Lice kırsalında 16 hedef imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekatı ile belirlenen 16 bölücü terör örgütü hedefinin imha edildiğini açıkladı.

...

Nehirde bungee sörf

Köprüye bağladığı bungee ipiyle nehirde sörf yaptı.

...

Cesaret mi, aptallık mı ?

TIR'la tahta köprüden geçen sürücü, yürekleri ağızlara getirdi.

...

Polisi gasp etmeye calışırken canından oldu

Polisi gasp etmek isteyen şahıs, bunu canıyla ödedi.

...

Evin tavanı böyle çöktü.

Yeni bir eve taşınan çift, yemek salonunun tavanında bir çatlak olduğunu fark etti. Gün geçtikçe gıcırdamalarla birlikte çatlak büyürken çift ise, değerli eşyalarını o bölgeden kaldırdı. Çatlaklara daha fazla direnemeyen tavan bir süre sonra büyük bir gürültüyle çökerken o anlar ise kameraya yansıdı.

Haber Ara