Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

WSJ: Obama-Erdoğan görüşmesi gerçekleşmeyecek

ABD'de yayınlanan Wall Street Journal gazetesinin iddiasına göre, ABD Başkanı Obama, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirmeyecek.

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-28 10:32:16

WSJ: Obama-Erdoğan görüşmesi gerçekleşmeyecek

WSJ'nin konuya ilişkin haberinde şöyle yazıldı: “Amerikan yetkililer WSJ'ye, sayın Obama'nın Türklerce finansmanı yapılan Maryland'daki camiyi beraber açma teklifini reddettiğini ve Amerikan Başkanının Türk muhatabı ile birebir resmi görüşme yapma planları bulunmadığını söylediler.”

Aynı haberde, Obama yerine başkan yardımcısı Joe Biden'ın Erdoğan ile görüşeceği aktarıldı.

Erdoğan, Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılma üzere 5 gün sürecek ABD gezisine çıkıyor. Erdoğan, Obama ile görüşmek için çok sayıda girişimde bulunmuştu.

İbrahim YEŞİLIRMAK
Muhterem Cumhurbaşkanımızın Obama ile görüşmesi Obama için bir prestij kazanma vesilesidir. Çünkü karşısında Ortadoğu' nun en güçlü ülkesi, tam bağımsız, güçlü ve büyük, cihanşümül Türkiye' nin lideri var!
Sami
Niye kıvranıyoruz anlayamadım.banane amerikadan diyecek dilimiz yok mu

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara