Dolar

32,2642

Euro

34,9310

Altın

2.436,31

Bist

10.173,42

TSK, IŞİD hedeflerini vurdu: 14 ölü

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin IŞİD'e yönelik yaptığı operasyonda 14 kişi etkisiz hale getirildi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-01 09:51:29

TSK, IŞİD hedeflerini vurdu: 14 ölü

TSK'dan yapılan açıklamada : "Halep'in kuzeyindeki IŞİD hedefleri fırtına obüsleriyle vuruldu. 14 IŞİD'li öldürüldü. 1 tank ve 2 havan topu mevzisi imha edildi." denildi. Ayrıca koalisyona bağlı uçaklar da Kafer Kalbayn bölgesini bombaladı.

Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu değerlendirilen Halep'in kuzeyindeki IŞİDunsurları, Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatarlarla vuruldu. Koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının da hava harekatı sonucu ilk tespitlere göre 14 IŞİD üyesi öldürüldü.

"TÜRKİYE'YE ATIŞ HAZIRLIĞINDA OLAN IŞİD UNSURLARI TESPİT EDİLDİ"

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, dün Suriye'den Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu değerlendirilen IŞİD unsurları tespit edildi.

Bunun üzerine Halep'in kuzeyindeki hedefler misliyle mukabele kapsamında, Fırtına obüsleri ve çok namlulu roket atarlar tarafından vuruldu. Ayrıca koalisyon güçlerine ait savaş uçakları Kafer Kalbayn bölgesine hava harekatı düzenledi.

Atışlar ve hava harekatı sonucunda ilk belirlemelere göre IŞİD üyesi 14 kişi etkisiz hale getirildi. Örgüte ait tank ile iki havan mevzisi, bir karargah binası ile üç araç imha edildi.

Haber Ara