Dolar

32,3701

Euro

34,7129

Altın

2.389,97

Bist

10.169,04

Silivri İlçe Emniyet Müdürü makamında ölü bulundu!

Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, makamında ölü bulundu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-31 11:46:40

Silivri İlçe Emniyet Müdürü makamında ölü bulundu!

Sabah saatlerinde Çalışkan'ın makamına giren görevli bir polis, Çalışkan'ı yerde hareketsiz yatarken buldu ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

Silivri Emniyet Müdürlüğündeki makam odasına gelen sağlık ekipleri, Çalışkan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Daha sonra, olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı incelemede bulundu. Cenaze aracı Silivri Emniyet Müdürlüğü önünde hazır bekletiliyor.

Öte yandan, Çalışkan'ın intihar ettiği iddia edildi.

ARALIK AYINDA ATANMIŞTI

Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, 26 Aralık 2016 tarihinde Emniyet Müdürü Hakan Er'in yerine Silivri'ye Emniyet Müdürü olarak tayin olmuştu. Çalışkan, özellikle uyuşturucu konusunda ilçede büyük hassasiyet göstermesi ile biliniyordu.

ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamayla Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın intihar ederek hayatını kaybettiği belirtildi.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer verildi:

"İl Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda Silivri İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapmaktayken 31.07.2017 günü vefat eden 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın, çalışma odasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı kendisina ait beylik silahı ile intihar etmiş olduğu olay yeri incelemesinden sonra anlaşılmıştır. Konuyla ilgili tahkikata Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca devam etmektedir."

Haber Ara