Dolar

42,8435

Euro

50,6521

Altın

6.170,46

Bist

11.378,90

Sakarya'da cinayet şüphelisi 3 yıl sonra sahte kimlikle yakalandı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, 3 yıl önce aralarında husumet bulunan bir kişiyi öldürdüğü iddia edilen 55 yaşındaki Ş.K., Antalya'da düzenlenen operasyonda sahte kimlikle yakalandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-16 14:30:56

Sakarya'da cinayet şüphelisi 3 yıl sonra sahte kimlikle yakalandı

Karasu Üçyol mevkiinde 3 yıl önce meydana gelen olayda, Ş.K.aralarında husumet bulunan28 yaşındaki S.Ş.'yi tabanca ile ateş ederek öldürdü. Şüpheli, olaydan sonra kayıplara karıştı.

ÜZERİNDEN RUHSATSIZ TABANCA ÇIKTI

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Antalya'da olduğunu belirledi. Ş.K., Antalya'da düzenlenen operasyonla yakalanırken, yapılan aramada, üzerinde sahte kimlik ve ruhsatsız tabanca ile yakalandı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Ş.K. bugün adliyeye sevk edildi. Şüpheli, polis merkezinden çıkarılırken kendisine olay ile ilgili soru soran gazetecilere "Bak işine" diye cevap verdi.
  

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara