Dolar

32,3657

Euro

34,6975

Altın

2.395,67

Bist

10.160,68

Perinçek oyunu kime verecek?

Vatan Partisi Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, basında dün yer alan 'Seçim 2. tura kalırsa Doğu Perinçek, Muharrem İnce'yi de Meral Akşener'i de desteklemeyecek' haberleri üzerine tekzip yayınladı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-05-13 16:31:06

Perinçek oyunu kime verecek?

Vatan Partisi Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, basında dün yer alan "Seçim 2. tura kalırsa Doğu Perinçek, Muharrem İnce'yi de Meral Akşener'i de desteklemeyecek" haberleri üzerine tekzip yayınladı. Perinçek, haberlerin yalan olduğunu her hangi bir ismin telaffuz edilmediğini belirtti.

Cumhuriyet gazetesinin internet sitesi, Vatan Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek'in sözlerini sayfasına taşıdı. Cumhuriyet habere “Perinçek: İkinci turda İnce'ye destek vermeyiz” başlığını attı.

Cumhuriyet gazetesi haberde “Muharrem İnce'nin imza desteği çağrısının ardından 100 bin imza sınırını aşarak cumhurbaşkanı adayı olan Doğu Perinçek, ikinci tura kalmaları halinde İnce'ye de Akşener'e de destek vermeyeceklerini açıkladı” yorumunda bulundu.

VATAN PARTİSİ'NDEN TEKZİP

Vatan Partisi, Cumhuriyet'in haberinin ardından bir tekzip metni yayımladı. Tekzipte şu ifadeler yer aldı:

“Cumhuriyet Gazetesi internet sitesinde yayınlanan ‘Doğu Perinçek, İkinci turda İnce'ye destek vermeyecek' haberi gerçeği yansıtmamaktadır.

Doğu Perinçek, herhangi bir partinin ya da adayın adını vererek destekleyeceğiz veya desteklemeyeceğiz şeklinde bir açıklama yapmamıştır."

Haber Ara