Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Para sayma soruşturması: Şişli belediye başkanı adliyede

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan adliyeye gelerek ifade verdi. Bağışı topladıktan sonra pandemi sürecinin başladığını belirten Keskin, 'Arkadaşlarımdan aldığım ve il binasının satın alınması için topladığım paralara karşılık makbuz vermeyi düşünemedim” dedi. İşte detaylar...

1 Ay Önce Güncellendi

2024-03-28 16:41:47

Para sayma soruşturması: Şişli belediye başkanı adliyede

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan adliyeye gelerek ifade verdi. Bağışı topladıktan sonra pandemi sürecinin başladığını belirten Keskin, "Arkadaşlarımdan aldığım ve il binasının satın alınması için topladığım paralara karşılık makbuz vermeyi düşünemedim” dedi. İşte detaylar...

Şişli Belediye Başkanı Keskin ifade verdi

CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının yapılabilmesi için başlatılan, “Bir Tuğla da Sen Koy” kampanyasına 50 bin lira bağışta bulunduğunu söyleyen Keskin, 9 arkadaşından da toplamda 400 bin lira bağış topladığını belirtti. Muammer Keskin, “Paranın harcanması noktasında bütün sorumluluk CHP İstanbul İl Başkanlığına aittir. Paranın bana verilen adreste kime teslim edileceğini de söylemediler” dedi.

333333

Yaptığı bağışın karşılığında makbuz almadığını söyleyen Keskin, “Zaten bağışları topladıktan kısa bir süre sonra pandemi süreci başladı. Çok kaotik bir süreçti. Bu süreçte arkadaşlarımdan aldığım ve il binasının satın alınması için topladığım paralara karşılık makbuz vermeyi düşünemedim” dedi.

Turgay Özcan da ifade verdi

CHP'de para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada, CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan da ifade vermek üzere adliyeye geldi. Özcan, yaklaşık 1.5 saat süren ifadesinin ardından basın mensuplarını sorularını yanıtladı.

CHPde para sayma görüntüleri... Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liranın makbuzu yok

Haber Ara