Dolar

32,2513

Euro

34,6646

Altın

2.403,93

Bist

10.273,27

Özgür Özel: Bahçeli'yi anlayamıyoruz

CHP'li Özgür Özel, 'Devlet Bahçeli'yi tüm milliyetçiler gibi anamuhalefet partisi olarak biz de anlayamıyoruz.' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-06 14:39:30

Özgür Özel: Bahçeli'yi anlayamıyoruz

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, anayasa değişikliğinin kabul edilmesinin ardından Meclisin yeni bir aşamaya girdiğini bildirdi.

Özel, "Cumhurbaşkanına, AK Parti üyelik formunu götürecek konvoyun başını nasıl Devlet Bahçeli'nin çektiğini, tüm milliyetçiler gibi biz de anlayamıyoruz." ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Özel, şunları kaydetti:

"Eğer referandumdan evet çıkarsa, şöyle bir görüntü görülüyor: Bir konvoy olacak ya başkanlık sarayından AKP'ye konvoyla gelecekler ya AKP binasından başkanlık sarayına gidecekler. AKP'ye üyelik formunu büyük bir coşkuyla o gece doldurup, imzalayacaklar. Bu konvoyun başını, Sayın Devlet Bahçeli'nin makam arabasının çekiyor olmasından son derece üzüntü duyuyoruz. 'Partili cumhurbaşkanlığına karşıyız'ı seçim bildirgesine yazan bir partinin, bunu yapması, evet kampanyası yürütmesi anlamlı. Partisiz bir cumhurbaşkanının, evet kampanyasının stratejisi üzerine, başbakan ile meydanları paylaşması, içinde bulunduğumuz durumun ne kadar hukuksuz, vicdana, etik değerlere, demokrasiye aykırı bir iş olduğunu ortaya koyuyor. Cumhurbaşkanına, AK Parti üyelik formunu götürecek konvoyun başını, nasıl Devlet Bahçeli'nin çektiğini, tüm milliyetçiler gibi anamuhalefet partisi olarak biz de anlayamıyoruz."

Haber Ara