Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

‘Osmanlı’ya saldıranlar Kudüs’ü satıyor!’

BAE Dışişleri BakanZayed‘in “Çöl Kaplanı” Fahrettin Paşa‘ya yönelik saldırısının yankıları sürerken, Arap kamuoyundan Türkiye’ye destek geliyor.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-22 10:00:39

‘Osmanlı’ya saldıranlar Kudüs’ü satıyor!’

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah İbn-i Zayed‘in “Çöl Kaplanı” Fahrettin Paşa‘ya yönelik saldırısının yankıları sürerken, Arap kamuoyundan da Türkiye'ye yönelik destek mesajları geliyor. Mısır Fazilet Partisi Genel Başkanı ve Ümmet Akımı lideri Mahmud Fethi, şahsî facebook sayfasından yaptığı paylaşımda Birleşik Arap Emirliklerinin “hain” olduğunun artık anlaşıldığını kaydetti.

Fethi, “Fahrettin Paşa (Allah rahmet eylesin)” başlıklı paylaşımında şunları yazdı:

"Devletlerini İngilizlerin kurduğu Birleşik Arap Emirlikleri hainleri, Medine-i Münevve'yi savunup Mondros Antlaşması sonrası İmgilizlere teslimini reddeden Osmanlı komutanı Fahrettin Paşa'ya saldırıyor. İngilizlerin Türk kaplanı dediği Fahrettin Paşa'ya BAE'li Erdoğan'ın dedeleri diyor.

Müslümanlar ve Arapların İbn-i Zayed'in çocuklarının hainlikleri ve Karmatiliklerinden emin olmalarıyla eş zamanlı olarak Allah da Fahrettin Paşa'nın ismini yaşatmak istemiştir.

Osmanlılara ve onların Medine-i Münevvere'yi savunmalarına saldıran Birleşik Arap Emirlikleri ve Arap hainleri, aynı zamanda Kudüs'ü, Arap Yarımadasını satıp Müslüman halklara komplo düzenliyorlar."

Haber Ara