Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Kılıçdaroğlu bir kez daha 'kontrollü darbe' dedi, Erdoğan'ı işaret etti!

Kemal Kılıçdaroğlu 15 Temmuz için 'kontrollü darbe' iddiasını dillendirmeye devam ediyor. Konuyu kameralar önüne bu ifadesi ile aktarmayan Kılıçdaroğlu, bir kez daha basına kapalı bir toplantıda 'kontrollü darbe' dedi. CHP Genel Başkanı bu sefer, direkt Erdoğan'ı işaret etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-06 16:22:26

Kılıçdaroğlu bir kez daha 'kontrollü darbe' dedi, Erdoğan'ı işaret etti!

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Oda TV'nin aktardığına göre Korkusuz yazarı Can Ataklı bugünkü köşesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Babıali Toplantısı'nda yaptığı konuşmaya yer verdi ve burada Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz için 'kontrollü darbe' dediğini yazdı.

İşte kılıçdaroğlu'nun yazıda yer verilen ifadeleri:

"AK PARTİ MİLİTANLARINI SİLAHLANDIRDI"

O gece AKP militanlarını silahlandırdı. Sokağa silahlı ve eli sopalıları saldı. O gece ben de halkı sokağa çağırsaydım çatışma çıkardı. Kan dökülmesine razı gelemezdik, çünkü bir bu konuyu akılla yönetmek zorundayız.

ERDOĞAN'I İŞARET ETTİ

15 Temmuz'un kontrollü bir darbe idi. Bunu kendiliğimden söylemiyorum, bizzat Erdoğan'ın sözleri var, karşı darbe yaptıklarını söyledi, o gece üç uçağın üç ayrı alanda beklediğini söyledi, bunlar ne anlama geliyor.

"DARBE GECESİ AYDINLATILMADI"

Adil Öksüz olayının hala aydınlatılamadığını hatırlatırım. Meclis Araştırma Komisyonu raporunu hala yazamamıştır. Darbe gecesinin en önemli iki tanığının hala konuşmamış olması şaşırtıcıdır. Bu ikili darbeden bir gece önce saatlerce görüştüler, bunlar aydınlatılmadan sonuç alamayız.

Haber Ara