Dolar

32,2686

Euro

34,7564

Altın

2.380,78

Bist

10.276,88

İstanbul trafik durumu canlı

9 günlük bayram tatili için yola çıkmaya hazırlanan vatandaşlar, en zor engel olan İstanbul trafiği için İBB canlı trafik durumu ile yoğunluğu takip ediyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-01 16:44:27

İstanbul trafik durumu canlı

İnternette İBB trafik durumu uygulama popülaritesi yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın hizmetine sunulan İBB trafik durumu ile güncel İstanbul trafiği ile ilgili anlık bilgi akışı sağlanabiliyor. Üstelik İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen İBB trafik durumu uygulaması tüm vatandaşlara İstanbul trafiği hakkında güncel bilgiler sunmaktadır.

Özellikle bayram tatili için memleketlerine gitmek üzere yola çıkan vatandaşların merak ettiği İstanbul trafik durumu, saat 15:00 itibariyle %50'leri gösteriyor. İstanbul canlı trafik durumu ve yoğunluk durumuna göre alternatif güzergahları tercih etmenizdeki yardımcınız olacak olan İstanbul trafik yoğunluk haritasına aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL CANLI TRAFİK DURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİNLENME TESİSLERİNDE YOĞUNLUK HAT SAFHADA

Her sene yollarda yaşanan araç trafiğine takılmamak için Ramazan Bayramı tatiline erken çıkan vatandaşlar dinlenme tesislerinde yoğunluğa sebep oldu.

İstanbul ve çevre illerden memleketlerine tatile giden vatandaşlar, sabah saatlerinde mola verme ihtiyacı duyunca Bolu'daki dinlenme tesislerinde yoğunluk yaşandı. Tesislerin park alanlarında yer bulamayan sürücüler araçlarını karayolu kenarına park etmek zorunda kaldı.

Öte yandan Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara yönünde meydana gelen trafik kazası, trafikte yavaşlamaya ve yoğunluğa sebep oldu.

Haber Ara