Dolar

42,8061

Euro

50,1951

Altın

5.947,08

Bist

11.335,05

İstanbul'da 2 hastanede şarbon alarmı!

İstanbul'da Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ve Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne çok sayıda kişi, şarbon şüphesi ile karantinaya alındı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2018-09-01 22:15:55

İstanbul'da 2 hastanede şarbon alarmı!

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne şarbon hastalığı şüphesiyle çok sayıda kişinin başvurduğu bildirildi.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 9 kişinin yedikleri etin renk değiştirmesi sonucunda şüphelenerek hastaneye başvurdukları öğrenildi. Hastanelerde hastaların kontrol amaçlı olarak tetkikleri devam ediyor.

Ali Karakuzu
Allah Cumhurbaşkanımızın yardımcısı olsun.Hangi işe hangi soruna yetişsin.Dediği gibi hala yalnız.
Ali Karakuzu
malesef emanet hala ehline verilmiyor. Ehil olmayanlar hala iş başına getiriliyor. Geçmişte usulsüzlükten yargılananlar et balıkta hala akçalı işlerde görev yapıyor.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri töreninde konuştu

Haber Ara