Dolar

43,7288

Euro

51,9267

Altın

7.075,98

Bist

14.180,69

Hava Kuvvetleri Komutanı'ndan açıklama

15 Temmuz'da FETÖ'cü askerlerin darbe girişiminin ardından, TSK içindeki darbeciler temizleniyor.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-24 13:23:08

Hava Kuvvetleri Komutanı'ndan açıklama

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ünal, "Genelkurmay Başkanımız ile mutlak itaat ve büyük uyum içinde, terörist hainleri temizleme çalışmalarımızı büyük bir kararlılıkla yürütmekteyiz" dedi.

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Genelkurmay Başkanı ile mutlak itaat ve uyum içinde, FETÖ'yü temizleme çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Ünal, bazı basın yayın organlarında kamuoyunu yanıltıcı haberlerin yer aldığını belirtti.

"Hava Kuvvetleri olarak kendi içimizde yaptığım bir konuşma maksatlı olarak ve çarpıtılarak basına yansıtılmıştır" ifadesini kullanan Orgeneral Ünal, söz konusu haberleri gerçek dışı olarak nitelendirdi.

Orgeneral Ünal, "Biz Genelkurmay Başkanımız ile mutlak itaat ve büyük bir uyum içerisinde, gece gündüz demeden yoğun bir gayretle, içimizde ur haline gelmiş olan illegal çete mensubu terörist hainleri (FETÖ) temizleme çalışmalarımızı büyük bir kararlılık, azim, inanç ve el birliğiyle yürütmekteyiz. Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmamalıdır" diye konuştu.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Mehmetçik'ten keskin nişancılık faaliyeti

Haber Ara