Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Hakkari'de DBP'ye operasyon: Eş başkanlarla birlikte 20 gözaltı

Kayyum atanmasını protesto eden DBP'liler gözaltına alındı

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-15 16:57:30

Hakkari'de DBP'ye operasyon: Eş başkanlarla birlikte 20 gözaltı

Sputnik'in aktardığı habere göre Kayyum atanmasını protesto etmek için aralarında eş başkanlar Fatma Yıldız ile Şaban Alka'nın da bulunduğu bir grup partili DBP il binasında açlık grevine başladı.

Polis, bugün saat 15.00 sıralarında grevin yapıldığı Bulak mahallesi, Barış Caddesi üzerinde bulunan DBP il binasına operasyon yaptı.

Özel Hareket ve Çevik Kuvvet ekiplerinin katıldığı operasyonda aralarında Yıldız ve Alkan'ın da bulunduğu 20'ye yakın partili gözaltına alındı.

Gözaltına alınan yaklaşık 20 kişi, araçlarla Hakkari Emniyet Müdürlüğü'ne götürürken, parti binasında arama yapıldı. Bu arada, HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan da parti binasına gelerek konu hakkında bilgi edinmeye çalıştı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Bakan Uraloğlu: 'Her gün ortalama 9 stadyum dolusu yolcu...'

Haber Ara