Dolar

42,5244

Euro

49,6460

Altın

5.778,18

Bist

10.926,08

Gaziantep Valiliğinden 'pompalı tüfek dehşeti' açıklaması

Gaziantep Valiliği okul çevresinde 6 kişinin yaralandığı olaya, düğünde pompalı tüfekle yere ateş eden magandanın neden olduğunu açıkladı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-28 06:58:47

Gaziantep Valiliğinden 'pompalı tüfek dehşeti' açıklaması


Gaziantep Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Şehitkamil ilçemiz Hacıbaba Mahallesi Farabi Caddesi 2 nolu Sokak'ta Nezihe Osman Atay Ortaokulu'na 100-150 metre uzaklıkta gerçekleştirilen bir düğünde Şüpheli K.Ö. tarafından pompalı tüfekle yere doğru ateş edilmesiyle etrafa dağılan saçmalardan H.H., Z.C., H.C., E.Ö., H.Ö. ve R.Ö. adlı vatandaşlarımız hafif şekilde yaralanmışlardır. Yaralılarımız tedavi edilmek üzere hastaneye sevk edilmiş olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır" denildi.

Açıklamada, olayın şüphelisi K.Ö'nün yakalanması için gerekli çalışmaların yürütüldüğü belirterek, "okul bahçesinde pompalı dehşet ve okula saldırı" gibi ifadelerin doğru olmadığı duyuruldu.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Bakan Bayraktar: Enerji filomuzun 6'ncı gemisi Türkiye'de

Haber Ara