Dolar

32,3660

Euro

34,6925

Altın

2.399,08

Bist

10.164,02

Fetullah Gülen Kudüs konusunda ne düşünüyor?

'Suudilerin “eklemlenmiş” gazetecilerinin ne düşündüklerini öğrendik.. “Hocaefendi”nin Gazze savunmasında İsrailliler için gözyaşı döktüğünü biliyoruz. Zaten “Hoca efendiye” göre Haçlılar da Müslümanlara karşı bir kötülükleri olmadı. İsrail ve haçlılar hakkında böyle düşünen bir adamın ABD hakkındaki düşüncelerini kestirmek zor olmasa gerek.'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-18 15:13:45

Fetullah Gülen Kudüs konusunda ne düşünüyor?

ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etme girişimi tepki çekerken Fetullah Gülen'in konu ile ilgili sessizliği de dikkat çekiyor. Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde "FG Kudüs konusunda ne düşünüyor?" başlıklı bir yazı kaleme aldı. 

İşte yazının ayrıntılar:

FETÖ'CÜLERİ KUDÜS TOPLANTILARINDA GÖREMİYORUZ

Cemaat ile iltisaklı isimleri Kudüs toplantılarında göremiyoruz ne hikmetse. CHP daha ne yapacağına karar vermemiş durumda. MHP AK Parti ile beraber, BBP ve SP de Kudüs konusunda duyarlı. İYİ Parti, BOP'un eş başkanlığı üzerinden Erdoğan'a yükleniyor.

BOP O GÜN BİTTİ

Türkiye ABD ile çıktığı bu yolda, sisteme önce İngiltere'yi, daha sonra da Hüsnü Mübarek döneminde Mısır'ı dahil etmiş, ardından da Erdoğan gidip Rusya ile stratejik işbirliği anlaşması imzalamıştır. BOP işte o gün bitmiş oldu.

Haber Ara