Dolar

42,5244

Euro

49,6460

Altın

5.778,18

Bist

10.926,08

'FETÖ, Kırgızistan’ı resmen ele geçirmiş'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu 'FETÖ, Kırgızistan’ı resmen ele geçirmiş' dedi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-02 12:10:47

'FETÖ, Kırgızistan’ı resmen ele geçirmiş'

TİEMTURK | HABER MERKEZİ

Katar'a günübirlik bir ziyaret gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, beraberindeki gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Milliyet gazetesinden Abdullah Karakuş'un aktardığına göre Çavuşoğlu "Balkanlarda da güçlüler, Kırgızistan'daki durum ne aşamada?" sorusuna şöyle cevap verdi:

"Arnavutluk bunların merkezi gibi, Kosova'da Makedonya'da Bosna'da var. Bosna'daki bir okulu bir kuruma devredeceklerdi sonra ne olduysa vazgeçmişler. Yönetim şeklinde devralmak lazım. Çok iyi sonuçlar alıyoruz. Her şeyden önce bu ülkeler kendi güvenliğini, istikrarını düşünmeye başladılar. Mezun olup devletin içine giren kişilerin durumlarını çok yakından inceliyorlar. Kırgızistan'ı resmen ele geçirmişler. Şu anda istesek de bir şey yapamayız gibi bilgi gönderiyorlar."

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Bakan Bayraktar: Enerji filomuzun 6'ncı gemisi Türkiye'de

Haber Ara