Dolar

32,3765

Euro

34,7473

Altın

2.428,08

Bist

10.082,77

Fatma Betül Sayan Kaya: Mazlumlara umut olmaya devam edeceğiz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 'Biz bu coğrafyada tüm mazlumlarının umudu olan bir liderin arkasından yol yürüyoruz. Tüm dünya mazlumlarına el attık, bundan sonra da ülkemizi daha da güçlendirerek, dünya mazlumlarına umut olmaya devam edeceğiz.' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-19 19:47:16

Fatma Betül Sayan Kaya: Mazlumlara umut olmaya devam edeceğiz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, esnaf ziyaretinin ardından Eminönü'nde Yeni Cami Meydanı'nda halka seslendi. Kaya, 24 Haziran akşamı böyle bir bayram yaşamayı Allah'ın nasip  etmesini dilediğini söyledi.

Coşkunun çok güzel olduğunu ifade eden Kaya, 24 Haziran'a sayılı  günler kaldığını ve bu sayılı günleri de seçmenlere ulaşarak, bütün gönülleri  kazanarak geçirmek gerektiğini söyledi. İstanbul'da dokunulmadık bir yer  bırakılmaması istediğini dile getiren Kaya, kapı kapı dolaşmak gerektiğine işaret  etti. Ülkenin 81 milyon vatandaşını kucaklamak için yola çıkıldığını anlatan  Bakan Kaya, şunları kaydetti:

 

"Biz 81 milyona eşit ve adil bir şekilde hizmet ürettik. Biz bu  coğrafyada tüm mazlumlarının umudu olan bir liderin arkasından yol yürüyoruz.  Bugün AK Partisadece Türkiye'nin umudu değil, bugün AK Parti dünyanın tüm  mazlumlarının umudu. Bugün AK Parti, Kudüs'ün, Filistin'in umudu. Tüm dünya  mazlumlarına el attık, bundan sonra da ülkemizi daha da güçlendirerek, dünya  mazlumlarına umut olmaya devam edeceğiz."

Türkiye'nin bugün geçmiş Türkiye'den çok daha büyük olduğuna değinen  Bakan Kaya, "Birileri çıkmış TİKA'nın dünya üzerinde yaptığı hizmetleri  eleştiriyor. Biz, gönül coğrafyamıza hizmet edeceğiz. Ülkemizi büyüttükçe,  geliştirdikçe, ecdad yadigarı eserleri ihya etmeye devam edeceğiz. Liderimiz,  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde, tüm dünyanın umudu bir ülkeyiz."  diye konuştu.

Haber Ara