Dolar

43,2856

Euro

50,6396

Altın

6.572,78

Bist

12.735,44

Ensarioğlu, Ak Parti'de kongre sürecini değerlendirdi

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu katıldığı televizyon programında Pazar günü gerçekleştirilecek kongreyi ve genel başkan adayını değerlendirdi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-19 12:37:53

Ensarioğlu, Ak Parti'de kongre sürecini değerlendirdi

TİMETURK I HABER MERKEZİ

Ensarioğlu, "AK Parti bir davaya inananların partisidir. Pazar günü her zaman olduğu gibi coşkuyla kongremizi gerçekleştireceğiz. Biz MKYK toplantımızda hem kongremizle ilgili detayları hem de adayımızı istişare ettik" ifadelerini kullandı.

"Her zaman Cumhurbaşkanı - Başbakan uyumu AK Parti'nin önemli gündemidir. Sorun her zaman olur. İnsanlar arasında her zaman sorun olması muhtemel. Ancak Türkiye'ye, AK Parti'ye ve davaya zarar vermeden bu problemleri çözmek gerekli. Bu dönemde Türkiye'ye daha güçlü şekilde hizmet etmek için yeni bir nefes olarak değerlendirebiliriz bu kongreyi" şeklinde konuşan Ensarioğlu, yeni dönemde Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasında bir uyum sorunu olmayacağını da sözlerini ekledi.

"ÇÖZÜM SÜRECİ BUZDOLABINDAN ÇIKABİLİR"

Doğu ve Güneydoğu bölgesinde PKK güçleri ile yaşanan çatışmaları da değerlendiren Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu, hükümetin geçmişte çözüm sürecinin arkasında kararlılıkla durduğu gibi bugün de operasyonların arkasında durduğunu belirtti.

"Çözüm süreci Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi buzdolabındadır. Neden buzdolabında olduğunu hepimiz biliyoruz. Eğer buzdolabına kaldırılmasına sebebiyet veren şartlar ortadan kalkarsa bu elbette tekrar değerlendirilir" şeklinde konuştu.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Melissa Vargas'tan o görüntüyle ilgili açıklama

Haber Ara