Dolar

43,4888

Euro

51,5952

Altın

6.788,96

Bist

13.838,29

Diyarbakır Bağlar'da sokağa çıkma yasağı

Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi'nin Kaynartepe Mahallesi'nde bugün saat 03.00'den itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-15 09:18:45

Diyarbakır Bağlar'da sokağa çıkma yasağı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesindeki Kaynartepe Mahallesi'nde sokağa çıkma yasağı ilan edildiği duyuruldu.

Bağlar Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, Kaynartepe Mahallesi'nde PKK mensuplarınca çukur kazılacağı, barikat kurulacağı, sokaklara patlayıcı yerleştirileceği, okul, kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşlara ve güvenlik görevlilerine yönelik saldırı ile yol kesme eylemlerinin yapılarak, hayat ve seyahat güvenliğinin engelleneceği yönünde ciddi istihbari bilgiler ulaştığı belirtildi.

Bu tehlike ve olumsuzlukların giderilmesi, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla güvenlik birimlerince gerçekleştirilecek faaliyet esnasında halkın can güvenliğinin sağlanması ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Kaynartepe Mahallesi'nin tamamında sokağa çıkma yasağı kararı alındığı bildirilen açıklamada, "15 Mart'ta 03.00'ten geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenliği açısından önem arz etmektedir. Yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır" ifadesi kullanıldı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

İstanbul'da 5 otomobil, 2 minibüs yandı

Haber Ara