Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Diyanet'te atama süreci başladı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın talimatı ile Bakanlıkta yeni yapılanma sürecine başlanıyor.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-14 13:01:25

Diyanet'te atama süreci başladı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın göreve gelmesi ile yeni bir oluşuma gidileceği ve yeni Başkan Yardımcılarının, daire başkanlarının atanacağı sinyalleri verilmişti. Dinihaberler'in haberine göre bu kapsamda Diyanet'ten Sorumlu Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın yaptığı vekaleten atamaların bir kaç gün içerisinde “asaleten” olması ve Resmi Gazete'de yayımlanması bekleniyor.

VEKÂLETEN ATAMALAR

- Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığına, İnsan Kaynakları Genel Müdürü Osman Tıraşçı atandı.

- Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığına Yrd. Doç. Dr. Selim Argun vekaleten atandı.

- Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Karagöz'ün Yalova Üniversitesine geçmesinden sonra yerine Hasan Ali Yıldız "vekaleten" atandı.

- İnsan Kaynakları Genel Müdürü Osman Tıraşçı'nın Başkan Yardımcılığına vekaleten atanasından son yerine Sınavlar Daire Başkanı Dr. Burhan Erkuş, "vekalet" edecek.

- Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlük görevini İsmail Palakoğlu, vekaleten yürütüyordu. Yerine ise Malzeme Yönetimi ve Satınalma Daire Başkanı Haydar Bekiroğlu "vekalet" edecek.

- Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlük görevine ise Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı​ Kadir Dinç "vekalet" edecek.

- Müslüman Ülkeler ve Topluluklar Daire Başkanı Erdal Atalay ise Dış İlişkiler Genel Müdürlük görevini “vekaleten” yürütecek.

- Doç. Dr. Mustafa Sarıbıyık'ın vekaleten yürüttüğü Strateji Geliştirme Başkanlığı'na ise İç Kontrol Daire Başkanı Mahmut Türk "vekalet" edecek.

- Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü, Hac ve Umre Genel Müdürlüğüne de yeni atamaların yapılması bekleniyor.

 

Haber Ara