Dolar

32,3793

Euro

34,7374

Altın

2.426,32

Bist

9.968,77

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bekledikleri bahar hiç gelmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis tören alanında, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın eski ve bu dönem görev yapan milletvekilleri için düzenlenen iftar programına katıldı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-15 01:17:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bekledikleri bahar hiç gelmeyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis tören alanında, TBMM Başkanı Kahraman'ın eski ve bu dönem görev yapan milletvekilleri için düzenlenen iftar programına katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, 'tepelerine bomba yağdırılırken dahi "bomba da atsanız buradayız, sizi yargının önüne çıkaracağız, millete hesap vermenizi sağlayacağız." diyerek zorbalara karşı demokrasi çizgisinden ayrılmadan duruşlarını ortaya koyan başta TBMM Başkanı Kahraman olmak üzere tüm milletvekillerine' şükranlarını sundu.

"FETÖ denen bu ihanet çetesi ve arkasındaki güçlere" işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"BU ALÇAKLIĞI YAPTILAR DA NE OLDU"

"Bu alçaklığı yaptılar da ne oldu? İşte TBMM dimdik ayakta. İşte milletvekillerimiz ülkesine hizmet mesaisine devam ediyor. İşte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi faaliyetlerini sürdürüyor. Özel Harekat çok daha farklı bir şekilde dirilerek ayağa kalkıyor. Özel kuvvetler, emniyet müdürlüğümüz hakeza öyle, İstanbul'umuz da aynı şekilde. Ordumuz, istihbarat teşkilatımız hepsi de vazifelerini çok daha başarılı, kararlı bir şekilde yürütüyor. İşte milletimiz her zamankinden çok daha farklı bir şekilde kenetlenmiş halde geleceğine umutla bakıyor.

BEKLEDİKLERİ BAHAR HİÇ GELMEYECEK

Peki o FETÖ'cü hainlere ne oldu? Hepsi de cezaevlerinin demir parmaklıkları arkasında günlerini geçiriyor, mahkemelerde hesap veriyor. Siz bakmayın onların mahkemelerde oynadıkları tiyatroya. Günler, aylar, yıllar gelip geçecek ama o bekledikleri bahar hiç gelmeyecek. Kulaklarına fısıldanan haberlerin, rüyaların, mesajların, sözlerin, vaatlerin hepsinin de birer yalandan, hezeyandan ibaret olduğunu çok geçmeden anlayacaklar. Bir süre sonra yanlarında ne o avukatlar ne el altından sağlanan destekler ne kendilerini gaza getiren o güruh kalacak. Hepsini de tek tek takip ediyor, vakti saati gelince de gereğini yerine getiriyoruz."

Erdoğan, aylar ayları, yıllar yılları kovaladıkça millete ve ülkeye yaptıkları ihanetin ağırlığının hepsinin üzerine çökmeye başlayacağını ve işte o zaman pişmanlıklarının da fayda etmeyeceğini belirtti.

15 Temmuz'da şehit edilen vatandaşları geri getirebilmelerinin, ülkeye verilen zararları telafi edebilmelerinin mümkün olmadığının altını çizen Erdoğan, tüm şehitlerin unutulmayacağını vurguladı.

Erdoğan, milletin müsterih olması gerektiğine dikkati çekerek, şehitlerin kanlarını, yakınlarının ahlarını, gazilerin acılarını yerde bırakmayacaklarını dile getirerek, bir kez daha 15 Temmuz'da ve terörle mücadeledeki tüm şehitleri şükranla yad etti.

Haber Ara