Dolar

44,3484

Euro

51,3169

Altın

6.455,29

Bist

12.963,87

CHP'nin 15 Temmuz raporu

CHP, 15 Temmuz'da yönetime el koymaya çalışan FETÖ'den çok, AK Parti iktidarının suçlandığı bir rapor hazırladı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-12 14:51:46

CHP'nin 15 Temmuz raporu

CHP, TBMM 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonunun raporuna karşın CHP'nin hazırladığı muhalefet şerhini açıkladı.

300 SAYFALIK RAPORUN ÖZETİ: KONTROLLÜ DARBE

CHP'li Aykut Erdoğdu “15 Temmuz darbe girişimi öngörülen, önlenemeyen ve sonuçları kullanılan kontrollü darbe olarak tarihe geçmiştir. Bumuhalefet şerhi darbe girişiminde şehit olan yurttaşlarımızın aziz hatıralarına ve gazilerimize adanmıştır” dedi.

CHP'nin raporunda "Kanlı ve hain kalkışma bu memleketin masum yurttaşları için beklenmeyen, şok edici ve dehşet verici bir gelişme olmuştur. Ancak bu hain darbe girişiminin olacağını bilen ve bekleyenler de vardır" değerlendirmesi yapıldı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Gram altın için fazla mesai... 'Altın yok dedikodusu'

Haber Ara