Dolar

32,2623

Euro

34,7149

Altın

2.401,97

Bist

10.247,75

CHP'li Eren Erdem'in fotoğrafları ortaya çıktı

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulunuldu. Erdem'in FETÖ ile çekildiği ileri sürülen fotoğrafları ortaya çıktı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-04 22:57:29

CHP'li Eren Erdem'in fotoğrafları ortaya çıktı

Turgay Güler'in moderatörlüğünü yaptığı Ülke Tv'de yayınlanan Sıradışı programında bu akşamki canlı yayında CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in fotoğrafları yayınlandı. Erdem'in gençlik hallerinin olduğu fotoğraflarda takkeli olduğu görüldü. Güler, Eren Erdem'in FETÖ'cü olduğunu ima ederek, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kimlerle' yürüdüğünü sordu.

'EREN ERDEM'İ KİM KILIÇDAROĞLU'NUN SAĞ KOLU YAPTI?'

Güler, "Eren Erdem'in CHP'de milletvekili olup Kılıçdaroğlu'nun sağ kolu olmasını sağlayan irade nedir?" dedi.

Eren Erdem daha önce, haklarında yakalama kararı bulunan FETÖ'nün gazetesi Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı gözaltına alınırken, Dumanlı'ya büyük destek vermişti.

EREN ERDEM'DEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Twitter'dan savunma yapan Erdem, "Bunlar namaz kılınca mümin, 4 liseli genç bir Kadir gecesi Sultanahmet Camiinde namaz kılınca FETÖ'cü, keşke sigaralı resmimi blurlasaymış" ifadelerini kullandı.

'ŞADIRVANDA HALI VAR, BURASI SULTANAHMET CAMİİ'NİN NERESİ?'

Sıradışı programının konuğu olan Prof. Dr. Mehmet Çelik, Erdem'in savunmasıyla ilgili "Sultanahmet'in böyle mekanı yok. Bak yerde halı var. Burası bir kurs ya da cemaat okulu. Kimseye yutturamaz" dedi.

Haber Ara