Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Bozdağ'dan FETÖ mensuplarına: Etkin pişmanlık yasasından faydalanma şansınız var

Bozdağ 'Herkes bildiğini anlatsın, etkin pişmanlık yasasından faydalanma şansı var. Bu yüzden herkes kendi kararını kendisi versin. Kendisini düşünsün' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-07 13:30:54

Bozdağ'dan FETÖ mensuplarına: Etkin pişmanlık yasasından faydalanma şansınız var

TİMETURK | HABER MERKEZİ

Milliyet'te yer alan habere göre, Bakan Bozdağ, Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı'nı ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bozdağ, gözaltındaki FETÖ mensuplarına bildikelri anlatmaları için çağrıda bulundu.

Bozdağ şunalrı söyledi:

“Özellikle FETÖ 15 Temmuz başarısızlığının şokunu atlattıktan sonra yeni kara propagandalara başladı. Özellikle Fethullah Gülen 20 tane yalan söylüyor bu insanlar 21'inciye yine inanıyor. Şimdiye kadar bu kişinin söyledikleri içerisinde bir tane doğru çıkan yok. Yalanlarla sürekli yarına umudu taşıyıp bu yalanları yayıyorlar. O yüzden yalanlara inanmayın diyoruz. Öyle bir uyuşuk yapı oluşturmuş ki o FETÖ'nün elebaşısı, 10 tane yalan söylese büyük bir inançla kabul edecek uyuşuk müritler toplamış. Özellikle FETÖ ile irtibatlı olduğu için işlem yapılan ailelerimizin daha da dikkatli olmasını sağlamak. İtirafçılığı önlemek için bu yalanlara başvuruyorlar. Onların amacı Amerika'da Avrupa'daki rahat yaşamlarını kurtarmak. Onların buradaki bir tane insanın çocuğuyla alakası yok. Onların derdi kendilerini kurtarmak. O yüzden herkes bildiğini anlatsın, etkin pişmanlık yasasından faydalanma şansı var. Bu yüzden herkes kendi kararını kendisi versin. Kendisini düşünsün."

Haber Ara