Dolar

32,2368

Euro

35,0074

Altın

2.447,82

Bist

10.677,49

Bodrum'da büyük yangın

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Ortakent-Yalıkavak yolu üzerinde bulunan makilik ve otluk alanda henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına bir helikopter havadan müdahale ederken, itfaiye ekipleri de karadan çalışmalarını sürdürüyor. Son bilgilere göre, alevlerin yerleşim yerine 5 metreye kadar yaklaştığı öğrenildi. Ekiplerin yoğun çalışması ile yangın kontrol altına alındı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-07-05 18:00:45

Bodrum'da büyük yangın

Muğla'nın Bodrum ilçesinde öğle saatlerinde makilik ve otluk alanda başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangın nedeniyle çevrede evi bulunan vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu. Yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.


Ortakent-Yalıkavak yolu üzerinde bulunan makilik ve otluk alanda henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangın çevrede bulunan yerleşim yerlerine doğru ilerlemeye başladı. Yangına havadan 1 uçak, 1 helikopter ve çok sayıda itfaiye aracıyla müdahale edilmeye başlandı. Çevrede bulunan vatandaşlar da hortumlarla yangına müdahale etmeye çalıştı.

Haber Ara