Dolar

32,2603

Euro

35,0113

Altın

2.480,10

Bist

10.566,31

Bizleri Hoş Etmeye Geldi: Hoş Geldi

Mübarek Ramazan, rahmetiyle, bereketiyle, topluma verdiği huzur ve sevinciyle geldi işte…

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-04-28 15:13:38

Bizleri Hoş Etmeye Geldi: Hoş Geldi

O'nu karşılamak için hazır mıyız ? Bu gündem yoğunluğu içerisinde , Mübarek Ramazan'ı evlerimize, gönlümüze, yaşantımıza konuk edebilecek miyiz ?

Neden olmasın ki…

Ramazan 2018 (H.1439), tüm insanlığa rahmet, huzur, bereket ve kardeşlik getirecektir inşallah. Hep beraber unutulmaya yüz tutmuş güzelliklerimizi, iyiliklerimizi paylaşalım ki, kardeşliğimiz yaşasın, devam etsin. Ve bu Ramazan da paylaşmanın sevincini, kardeşliğin huzurunu birlikte yaşayalım, yaşatalım.

ee

Paylaşalım İyiliği, Yaşatalım Kardeşliği ,

Bu niyet ve kararlılıkla her yıl olduğu gibi, ekiplerimiz ve gönüllülerimiz, hayırseverlerin bağışlarını, sadaka ve zekatlarını; savaş, yoksulluk, mağduriyet, afet ve kuraklık yaşanan bölgelerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için tüm hazırlıkları tamamlamıştır.

Yardımeli Derneği yurt içinde 81 il, yurt dışında Yardımeli Ofisleri, temsilcilikleri ve partner kurumları ile 20 farklı bölgede, yetimlere bayramlık kıyafet ve hediyelerle birlikte İftar Sofraları kurarak, Yardımeli Kumanya Kartları, Kumanya ve Gıda Dağıtımları yaparak, ihtiyaç sahiplerinin, mağdurların ve kimsesizlerin yüzlerini güldürüp, kırık kalpleri onarmak maksadıyla yola çıkmıştır.

aa_8

Her Ramazanda olduğu gibi, İstanbul'da ''Ümmet İftarı'' düzenleyerek, ümmet coğrafyamızın değişik bölgelerinden davet ettiğimiz fakir kardeş ailelerle veren el ailelerimizi buluşturulacak; Filistin'de yine kardeşlerimizin özgürlük mücadelelerin de yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla geleneksel ''Kudüs İftarı'' düzenlenecektir.. Kur'an ayı Ramazan'da ihtiyaç duyulan yerlerde, Asya ve Afrika'da Hediye Kur'an'ı Kerim dağıtımları yapılacaktır. Muhtaç aileler evlerinde ziyaret edilerek, onlara misafir olunacak ve birlikte mütevazi iftar sofraları paylaşılıp, hediyeler takdim edilecektir.

Yardımeli AVRUPA, tüm Avrupa ülkelerindeki temsilciler aracılığı ile bu hayrı ve yardımlaşmayı yaygınlaştırma çalışmalarına devam etmektedir. (www.yardimeli.eu )

Türkiye Avrupa

* Kumanya –Kumanya kart 75 TL 15 Eur

* İftar –Y.içi/Y.Dışı 15 TL 3 Eur

* Fitre 20 TL 8 Eur

* Yetime Bayramlık 100 TL 20 Eur

* Hediye Kur'an'ı Kerim 15 TL 3 Eur

Haber Ara