Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Binali Yıldırım'dan bayram tatili açıklaması!

Yıldırım, cuma namazı çıkışı yaptığı açıklamada Kurban Bayramı tatilinin uzatılıp, uzatılmayacağı ile ilgili soruya yanıt verdi. Yıldırım 'Kurban Bayramı tatilini salı günü Bakanlar Kurulu'nda görüşeceğiz' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-11 14:12:40

Binali Yıldırım'dan bayram tatili açıklaması!

Cuma namazı çıkışı sorularını yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, turizmcilerin kurban bayramı tatilinin 10 güne uzatılması yönündeki beklentilerine ilişkin, "Her iki yönde de talepler var. Çalışalım diyen de var, tatile çıkalım diyende. Kesin kararı salı günü Bakanalar Kurulu toplantısı ile vereceğiz" dedi.

"ŞAHSİ FİKRİM OLMAZ"

Yıldırım, konuya ilişkin bir gazetecinin şahsi fikrini sorması üzerine, "Benim şahsi fikrim olmaz. Ülke şahsi fikirlerle yönetilmez. Bakanlar Kurulu'nda tartışılır, ne çıkarsa o" cevabını verdi.

ERDOĞAN'DAN BAYRAM TATİLİ AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da 31 Ağustos'a denk gelen arefe günü ile başlayacak olan Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağına ilişkin bir açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında Kurban Bayramı tatili için "Hükümet 10 günü programına aldı. 10 gün turizm açısından önemli" dedi.

 

 

Haber Ara