Dolar

32,2758

Euro

35,0631

Altın

2.473,29

Bist

10.509,15

Başbakan'dan Kilis'e düşen roket mermileriyle ilgili açıklama

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda konuştu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-13 13:58:45

Başbakan'dan Kilis'e düşen roket mermileriyle ilgili açıklama

Gündeminde Kilis'e düşen roket mermileri olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bu saldırılara cüret edenlerin, bunun hesabını en ağır şekilde ödeyeceklerinden en ufak bir şüpheniz olmasın" dedi.

İşte Davutoğlu'nun açıklamaları: 

"Vatandaşlarımızı bu ateş çemberinden korumak için kararlı bir mücadele içindeyiz. Ülkemizi, vatandaşlarımızı hedef alan tüm şer odaklarıyla, sonuç alıncaya kadar mücadele etmeye devam edecek ve inşallah uzak olmayan bir zamanda bu şer odaklarını, ülkemize zarar veremeyecek hale getireceğiz. Bu saldırılara cüret edenlerin, bunun hesabını en ağır şekilde ödeyeceklerinden en ufak bir şüpheniz olmasın."

"Bugün incelemelerde bulunmak üzere, Milli Savunma Bakanımız, Genelkurmay Başkanımız ve MİT Müsteşarımız Kilis'teler. Milletimiz ve Kilis'teki vatandaşlarımız emin olsun, ülkemizin savunması ve milletimizin emniyeti ve huzuru için her türlü önlem ve tedbiri alıyoruz. Vatandaşlarımızın zararını telafi edecek, hiçbir vatandaşımızın mağduriyetine izin vermeyeceğiz.

 

 

Haber Ara