Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Alperen Ocakları hakkında suç duyurusu!

İsrail'in Mescid-i Aksa'daki ihlallerini Neve Şalom Sinagogu önünde protesto etmek için toplanan Alperen Ocakları üyeleri, İnsan Hakları Derneği (İHD) İstanbul Şubesi Irçılık ve Ayrımcılığa Karşı Komisyonu üyeleri suç duyurusunda bulundu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-26 15:45:36

Alperen Ocakları hakkında suç duyurusu!

Çağlayan'daki Şehit Savcı Selim Kiraz Adalet Sarayı önünde toplanan İHD üyeleri adına açıklama yapan Işıl Su Demirel, Alperen Ocakları üyelerinin 21 Temmuz'da Neve Şalom Sinagogu önünde protesto gösterisi yaptığını anımsattı.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican'ın burada ibadeti engellemeye ilişkin bazı sözler sarf ederek suç işlediğini savunan Demirel, Büyük Osmanlı Derneği üyesi bir grubun da Balat'taki Ahrida Sinagogu önünde İsrail'in Mescid-i Aksa önüne yerleştirdiği metal detektörleri protesto ettiğini ifade etti.

Demirel, farklı dinden yurttaşların diğerleri ile eşit yaşamalarının onların en dokunulmaz, en temel hakkı olduğunu kaydetti.

Gruptakiler açıklamanın ardından adliye binasına girerek Alperen Ocakları üyeleri ve İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican hakkında suç duyurusunda bulundu.

muammer akbulut
ALPEREN'LERİ TEBRİK EDİYORUM.ŞİKAYETÇİLER HANGİ AZINLIGIN SİDİGİYLE YIKANMIŞLAR ACABA........
Bayram Ceyhan
Merak ediyorum İHD Musevi haklarini savunurken, isgalcilere karsi musulumanlarin haklari icin hic eylemde bulundular mi acaba

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sosyal medyadaki 'beyaz diş' tuzağı

Haber Ara