Dolar

32,1817

Euro

35,1045

Altın

2.510,82

Bist

10.643,58

'Adnan Oktar 17 yaşındaki kızları alıkoydu' iddiası

Avusturya'da yaşayan 44 yaşındaki Elvan Koçak adlı vatandaş, Adnan Oktar'ın 17 yaşındaki 2 kızını bir otelde alıkoyduğunu iddia etti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-18 20:01:52

'Adnan Oktar 17 yaşındaki kızları alıkoydu' iddiası

Avusturya'da yaşayan 44 yaşındaki Elvan Koçak adlı vatandaş, Adnan Oktar'ın 17 yaşındaki 2 kızını bir otelde alıkoyduğunu ileri sürdü.

Yeni Akit'in haberine göre; Oktar'ın, 'ailelerinden kopardığı genç kızları sapık emellerine alet ederek hayatlarını kararttığı', 'kendi televizyon kanalında ağına düşürdüğü kızları ahlak dışı giyindirerek reyting arttırmaya çalıştığı', 'bu kızları kullanarak dini de istismar ettiği' iddia ediliyor.

h_1

hh_7

Yeni Akit, ayrıca Adnan Oktar'ın 'A9 TV'de çalgılı programlarda, yanında bulunan yarı çıplak kızlarla ayetlerden ve hadislerden bahsettiğini, daha da ileri giderek kızları iç çamaşırlarıyla dans ettirdiğini, yılbaşında ise dansöz oynatarak eğlendiğini' yazdı.

hhh_4

'VİYANALI BABA KIZLARINI SKANDAL TV SHOW'UNDA BULDU'

Viyana'da yaşayan Elvan Koçak, uzun zamandır haber alamadığı 17 yaşındaki reşit olmayan ikiz kızlarını Adnan Oktar'ın programında gördüğünü iddia ederek, Kartal Adliyesi'ne gidip Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulundu. Konu Türkiye basınında geniş yer bulduğu gibi Avusturya basınında çoğu gazete ve televizyon kanalının manşetinde yer aldı. Österrecih gazetesi, Viyana Manşet Haber sayfası kaynağı ile "Viyanalı baba kızlarını skandal tv Show'unda buldu" başlığıyla haberi okurlarına duyurdu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Avusturya'nın başkenti Viyana'da yaşayan Elvan Koçak (44) uzun zamandır haber alamadığı 2 kızını televizyonda Adnan Oktar´ın programında gördü. Hürriyet'in haberine göre Koçak, Türkiye'ye gelerek suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na giderek eski eşi Gülperi K. ve Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulunan Koçak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da yardım istedi. Koçak, "Kızlarımın aklını çelmişler. B.'nin ikizi olan oğlum M.'yi de aynı şeyleri yapacaklar. Lütfen daha reşit bile olmayan çocuklarımı bu ne olduğu belirsiz gruptan kurtarın" dedi.

Haber Ara