Dolar

32,3833

Euro

34,7878

Altın

2.398,30

Bist

10.208,65

8 bin FETÖ mensubu firarda

Adil Öksüz, Ekrem Dumanlı, Emre Uslu, Hakan Şükür, Zekeriya Öz ve Akın İpek... Darbe girişimi öncesi önemli isimlerini yurt dışına kaçıran FETÖ’nün 8 bin mensubu firarda.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-14 14:00:29

8 bin FETÖ mensubu firarda

Yeni Şafak'tan Haluk Karakaya'nın haberine göre 8 bin FETÖ mensubundan haklarında soruşturma yürütülen isimler arasında FETÖ'nün Hava Kuvvetler Sorumlusu olduğu iddia edilen Adil Öksüz, gazeteciler Ekrem Dumanlı, Emre Uslu, eski futbolcu Hakan Şükür, eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz ve FETÖ'nün finansörlerinden Akın İpek öne çıkıyor.

11_12

DARBECİLER HELİKOPTERLE KAÇTI

Türkiye'de bulunan ve firar etmeye çalışan FETÖ mencupları gerçekleştirilen operasyonlarla deniz ve kara sınır bölgelerinde yakalanmaya devam ediyor. 15 Temmuz sonrası NATO'da görev yapan örgüt üyesi subaylar bulundukları ülkelere sığınma talebinde bulunurken kamuoyunu halen meşgul eden en önemli firarlardan bir tanesi ise Yunanistan'da yaşandı. Darbe gişirimi sırasında helikopterle bu ülkeye kaçan darbeci askerler Türkiye'nin yoğun isteklerine rağmen halen iade edilmedi.

12_7

Binali Yıldırım'ın ABD ziyaretinde gündeme gelen FETÖ mensuplarının yanı sıra Yunanistan'daki darbecilerin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aralık ayının ilk yarısında yapacağı ziyarette konuşulacağı belirtiliyor.

Haber Ara