Dolar

32,4673

Euro

34,7192

Altın

2.434,90

Bist

9.915,62

Gökçek'ten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama

İstifa edeceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan da açıklama yaptı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-23 19:54:05

Gökçek'ten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Twitter hesabı üzerinden istifa edeceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Twitter üzerinden paylaştığı mesajların, Melih Gökçek'in istifa edeceği tarihi açıkladığı mesajlarla yakın zamanda paylaşılması dikkati çekti. Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık. — Recep Tayyip Erdoğan (@RT_Erdogan) 23 Ekim 2017

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık. Bunun için de biz, gençlerden korkan, gençlerden çekinen, yerini gençlere bırakmayı düşünmeyenlerden asla olmadık, olmayacağız.Gençlerimiz, aziz milletimizin emaneti olan önemli görevleri vakti-saati geldiğinde inşallah devralacak. Ben gençlere güveniyorum. Gençlerin sahip oldukları imkânların hakkını vereceklerine gönülden inanıyorum." ifadelerine yer verildi.

Haber Ara