Dolar

32,3767

Euro

34,7270

Altın

2.399,30

Bist

10.169,06

Dr. Nihan Akdemir kimdir?

Dr. Nihan Akdemir kimdir? TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışma programı MasterChef'in 150. bölümü 8 Aralık Perşembe günü ekranlara gelecek. MasterChef bu bölümde Kocaeli'nin eşsiz lezzetlerini ekrana getirecek. Yarışmacılar dokunulmazlığı takımlarına kazandırmak için tüm hünerlerini sergileyecek.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-08 15:49:32

Dr. Nihan Akdemir kimdir?

Dr. Nihan Akdemir kimdir? Dr. Nihan Akdemir MasterChef konuk jürisi oldu! TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışma programı MasterChef'in 150. bölümü 8 Aralık Perşembe günü ekranlara gelecek. MasterChef bu bölümde Kocaeli'nin eşsiz lezzetlerini ekrana getirecek. Yarışmacılar dokunulmazlığı takımlarına kazandırmak için tüm hünerlerini sergileyecek.

TV8'in en çok izlenen programlarından olan MasterChef her hafta Türkiye'nin farklı bir ilinde program çekimi gerçekleştiriyor. MasterChef 8 Aralık'ta yayınlanacak bölümünü ise Kocaeli'de çekti. Kocaeli'nin eşsiz lezzetleri programda tanıtılırken yarışmacılar da tadım jürilerinden puan almak için tüm marifetlerini sergilemek zorunda. Yarışmanın jüri üyelerinin kim olduğu da merak edilmeye başlandı. Akademisyen olan ve yemek kültürü alanında yaptığı çalışmalarla adınu duyuran Dr. Nihan Akdemir de MasterChef konuk jürileri arasında yer aldı.

Dr. Nihan Akdemir kimdir?

Dr. Nihan Akdemir akademisyendir. Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları öğretim üyesi olan Dr. Nihan Akdemir MasterChef'in son bölümünde yarışmacılara puan verecek jüri üyeleri arasında yer aldı. Türkiye ve Kocaeli yemek kültürüne dair yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren Dr. Nihan Akdemir Turizm ve Otel İşletmeciliği alanlarında araştırma yapmaktadır.

Melek Çeliköz kimdir? MasterChef konuk jürisi Melek Çeliköz nereli, kaç yaşında?
Angelo Lotumolo kimdir, nereli, mandırası nerede?

Haber Ara