Dolar

32,2779

Euro

34,6170

Altın

2.412,64

Bist

10.045,74

Melek Çeliköz kimdir? MasterChef konuk jürisi Melek Çeliköz nereli, kaç yaşında?

Melek Çeliköz kimdir? MasterChef konuk jürisi Melek Çeliköz nereli, kaç yaşında? TV8'in sevilen yemek yarışma programı her hafta ülkemizin farklı illerinden yöresel lezzetleri ekranlara getirmeye devam ediyor. MasterChef 150. bölümüyle bu kez Kocaeli'nde olacak. Kocaeli'nin birbirinden lezzetli yemeklerini yapan takımlar dokunulmazlığı kazanabilmek için jüri üyelerinden geçer not almak zorunda. 8 Aralık tarihinde yayınlanacak olan MasterChef'te konuk jürilerin arasında Melek Çeliköz de yer aldı. Melek Çeliköz yöresel kıyafetleri ile yarışmaya renk kattı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-08 14:48:56

Melek Çeliköz kimdir? MasterChef konuk jürisi Melek Çeliköz nereli, kaç yaşında?

Melek Çeliköz kimdir? MasterChef konu jürisi Melek Çeliköz nereli, kaç yaşında? TV8'in sevilen yemek yarışma programı her hafta ülkemizin farklı illerinden yöresel lezzetleri ekranlara getirmeye devam ediyor. MasterChef 150. bölümüyle bu kez Kocaeli'nde olacak. Kocaeli'nin birbirinden lezzetli yemeklerini yapan takımlar dokunulmazlığı kazanabilmek için jüri üyelerinden geçer not almak zorunda. 8 Aralık tarihinde yayınlanacak olan MasterChef'te konuk jürilerin arasında Melek Çeliköz de yer aldı. Melek Çeliköz yöresel kıyafetleri ile yarışmaya renk kattı.

MasterChef yarışmasında artık sonlara doğru geiliniyor. Son 8 yarışmacının yer aldığı programda kırmızı ve mavi takım dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden geleni mutfak tezgahına yansıtmak zorunda. MasterChef 8 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan 150. bölümü Kocaeli'nde çekildi. Kocaeli'nin yöresel lezzetlerinin yapıldığı yarışmada Melek Çeliköz de konuk jüri üyeleri arasında yer aldı. Ekran başındakiler yöresel kıyafetlerle gördüğü Melike Çeliköz'ün kim olduğunu merak edip araştırmaya başladı.

Melek Çeliköz kimdir?

Melek Çeliköz Kocaeli'nde yaşamaktadır.

Ekran başındakilerin yöresel kıyafetlerle gördüğü Melek Çeliköz Kocaeli Yerel Kültür Platformu Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Melek Çeliköz Kocaeli kültürünü tanıtımında büyük emek sarf etmiştir.

Kocaeli Yerel Kültür Platformu Kadın Kolları Başkanı olan Melek Çeliköz programda Kacaeli şivesi ile konuşarak Kocaeli şivesini tüm Türkiye'ye tanıtmıştır.

Melek Çeliköz hakkında daha fazla bilgi bulunmuyor.

8 Aralık MasterChef menüsü

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma MasterChef'te bu akşam Kocaeli'nin lezzetli yöresel yemeklerine yer verildi. Yarışmacılar Çalca Çorbası, Cevizli Lokum, Dartılı Mancarlı Kulak, Ereğli Kebabı ve Sütlü Nuriye'den oluşan menüyü jüri üyelerine sevdirmek için ellerinden geleni yaptı.

150. bölüm MasterChef jüri üyeleri kimler?

MasterChef her hafta bir ilimizde çekiliyor. Bu hafta ise çekimler Kocaeli'nde yapıldı. Programda tadım jürileri ise belli oldu. İşte MasterChef 150. bölüm tadım jürileri;

Klarnet Sanatçısı Türkan Kandıralı

Kocaeli Yerel Kültür Platformu Kadın Kolları Başkanı Melek Çeliköz

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi Dr. Nihan Akdemir

Araştırmacı-Tarihçi İsmail Kahraman

Antikkapı A.Ş. Başaşçısı Yüksel Akdeniz

Tatlıcı Güven'in sahibi Metin Güven

Buffa Manda Çifliği Genel Müdürü Angelo Lotumolo

MasterChef'e katılan Tunahan'ın arkadaşı kim? Tunahan hangi yarışmacıya kızdı? (7 Aralık)

Haber Ara