Dolar

32,3264

Euro

35,0746

Altın

2.300,17

Bist

8.994,25

Caizcoin ne kadar? Caizcoin nereden nasıl alınır? Caiz coin kaç TL?

Caizcoin nedir? Kripto paralara ilgi her geçen gün artıyor. Yatırımcılarına da son zamanlarda iyi kazandıran kripto paralara bir yenisi daha eklendi. Yeni kripto para biriminin adı Caizkoin. İslami kesime yönelik piyasaya çıkan ve geçtiğimiz günlerde reklamları dönmeye başlayan caiz coin vatandaşlarda merak uyandırdı. Vatandaşlar caiz coin kaç TL (lira) gibi soruları sormaya başladı. Peki Caizcoin ne kadar? Caiz coin fiyatı hakkında henüz çok fazla bilgi yok. Ancak yeni kripto paranın ana teması caizkoin ile yapılan işlemlerin caiz olması. Peki gerçekten caizcon caiz mi?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-11 10:39:03

Caizcoin ne kadar? Caizcoin nereden nasıl alınır? Caiz coin kaç TL?

Almanya merkezli bir firma İslami kurallara uygun bir kripto para ürettiğini iddia etti. Reklamları da dönmeye başlayan kripto paranın adının caizcoin olduğu öğrenildi. Peki caizcoin nedir? Caiz coin şirket yöneticileri tarafından kısaca şöyle özetleniyor: İsalami kurallara uygun, şeriata uygun, haram olmayan ve caiz olan bir kirpto para birimi. Peki caiz coin gerçekten caiz mi? Diyanat'ten yapılan kripto para açıklamalarına göre kripto paraların tümü için "caiz değil" deniliyor. Peki Caizcoin ne kadar? Caizcoin kaç TL (lira)? Caizcoin nereden nasıl alınır?

Krpito para dünyasında "caiz" olduğu iddiası ile ortaya çıkan "caizcoin" pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. İslam alimleri ve Diyanet daha önce yaptığı açıklamalarda kripto paraların caiz olmadığını beklirtmişti. Caizcoin'in piyasaya çıkması "Caizcoin caiz mi?" sorusunun sorulmasına neden oluyor.

CAİZCOİN NE KADAR?

İslami kesime uygun olduğu idiası ile piyasaya çıkan Caicoin'in ne kadar olduğu meak edilip araştırılmaya başlandı. Caizcoin tv reklamlarında da karşımıza çıkar oldu.  Vatandaşlar caizcoin'in ne kadara satıldığını merak etmeye başladı. Peki Caizcoin ne kadar? Caizcoin kaç paraya satılıyor? Caizcoin fiyatı kaç TL? Caizcoin'in fiyatına dair henüz net bir bilgi yok. Açıkçası caizcoin'in bilinmeyen yönleri çok fazla. Kripto paralara yatırım yapmak isteyenlere güvediğiniz ve emin olduğunuz kripto paralara yatırım yapmalarını öneriyoruz.  CAİZCOİN KAÇ TL?

Caizcoin'in satış fiyatına dair bilgi bulunmuyor.  CAİZCOİN NEREDEN NASIL ALINIR?

Caizcoin satışı başlamış durumdai. Caizcoin ile ilgili televizyonlarda da reklamlar dönmeye başlamıştı. Peki caizcoin nasıl alınır? Caizcoin nereden alınır? Caizcoin alımı ve satışı "caizcoin.io" internet adresinden başladı.

Caizcoin-ne-kadar

CAİZCOİN NEDİR?

Caizcoin İslami kesime uygun, ve dinen caiz olduğu iddia edilen bir kripto paradır. Globenewswire'a göre 2020'e Almanya'nın Heidelberg kentinde kurulan ve Halkla İlişkiler Müdürü Cumhur Nadir olan 'caizcoin' Türkiye'de gündem oldu. Caizcoin Almanya merkezli kurulan ve Türkiye kökenlilerle bağlantılı olarak üretime ve satışına başlanan kripto para birimidir. Caizcoin "İslami Finans kurallarına uygun olarak dünyanın her yerinden insanlar arasında para transferi yapın." sloganı ile caizcoin alımına ve satımına teşvik edliyor. 'Caizcoin.io' sitesinden satış yapan İslami kripto para, 15 Ocak'ta özel satışa başladı 16 Mart'tan itibaren kamuya açık satışa geçti. DİYANET'E GÖRE KRİPTO PARA CAİZ DEĞİL

Diyanet kripto paralar caiz midir? soruna böyle yanıt vermişti; Kullanıcılar arasında değişim ya da kıymet ölçüsü olarak genel kabul gören, kaynağı itibariyle kullanıcılara güven veren her türlü paranın kullanımı caizdir.

Bu noktada önemli olan husus, para olarak bilinen değişim aracının kendi özünde yani üretim şeklinde, sürüm aşamalarında ve muhataplık niteliğinde büyük belirsizlik (garar) içerip içermemesi, bir aldatma (tağrir) aracı olarak kullanılıp kullanılmaması ve belli bir kesimin haksız ve sebepsiz zenginleşmesine vesile olup-olmamasıdır.

Son yıllarda ortaya çıkan ve birçok çeşidi bulunan, dijital­-kripto paralardan her birini kullanmanın hükmünü yukarıdaki genel ilkeler doğrultusunda değerlendirmek gerekir.

Buna göre kendi özünde ciddi belirsizlikler taşıyan, aldanma ve aldatma riski ileri düzeyde olan, dolayısıyla herhangi bir güvencesi bulunmayan ve kamuoyunda saadet zinciri olarak bilinen uygulamalar gibi belirli kesimlerin haksız ve sebepsiz zenginleşmesine yol açan dijital kripto­ paraların kullanımı caiz değildir.

Haber Ara