Dolar

32,4658

Euro

34,8472

Altın

2.420,14

Bist

10.045,74

Fatih Portakal'dan valiye hakaret eden Ekrem İmamoğlu'na tepki

Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, CHP İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi ile ilgili 'Vali itlik yapıyor' hakaretine tepki gösterdi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-06-08 12:35:24

Fatih Portakal'dan valiye hakaret eden Ekrem İmamoğlu'na tepki

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu'dan İstanbul'a dönmek için havalimanına geldiği sırada ortalık karıştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve diğer milletvekilleriyle beraber VIP salonunu kullanmak isteyen Ekrem İmamoğlu'nun geçişine izin verilmedi. Bunun üzerine İmamoğlu'nun ağzından "Vali itlik yapıyor" sözleri duyuldu. Bu sözlerle ilgili Ordu Valiliği yasal işlem başlattığını duyurdu.

ORDU VALİSİ'NDEN TEPKİ

Bu sözlerle ilgili Ordu Valiliği yasal işlem başlattığını duyurdu. Ordu Valisi Seddar Yavuz Twitter'dan yaptığı açıklamada,"Valiliğimizin, VIP kullanımı ile ilgili hukuka uygun olarak almış olduğu karar, demokratik bir hak olarak eleştirilebilir. Ancak, küfür ve hakaret ederek kişilik haklarına saldırıda bulunulması, asla kabul edilemez ve hukuki sonuçları olan bir davranıştır." ifadelerine yer verdi.

0x0-fox-tv-sunucusu-fatih-portakaldan-chpli-ekrem-imamogluna-flas-tepki-valiye-o-lafi-diyemezsiniz-1559895057530

FOX Ana Haber'de Fatih Portakal, hakaret içerikli sözleri ekranlara taşımayacaklarını söyledi, VIP salonu önünde yaşanana tartışmaları ve gergin anların görüntülerini yayınladı. Fatih Portakal haberden sonra Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

"EKREM İMAMOĞLU O SÖZLERİ SÖYLEYEMEZ, VALİ HEPİMİZİN VALİSİ"

Fatih Portakal, İmamoğlu'nun hakaretlerinin kabul edilemez olduğunu belirterek, "Ekrem İmamoğlu o sözleri söyleyemez. Devlet hepimizin devleti, vali de hepimizin valisi. Siyasetçinin valiye böyle sözler söyleme hakkı olamaz." ifadelerini kullandı.

Haber Ara